wojtopole Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Witam koledzy, mam problem z modułem cashondeliverywithfee ver 1.0 presta 1.5 przy finiszowaniu zakupów "za pobraniem" pojawiają się kwoty dobrei wszystko jest git, do momentu ostatniego kroku - potwierdzenia otwiera się strona /shop/modules/cashondeliverywithfee/validation.php i jest śnieżnobiała.... towary z koszyka nie wychodzą, zamówienie się nie składa czego to może być wina ? próbowałem kilku wersji cashondeliverywithfee (0.4, 0.8 - tu był error o brak szablonu validation) help ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oidnus Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Czytamy forum później zakładamy nowy temat. http://www.prestashop.com/forums/topic/239255-przesylka-za-pobraniem/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtopole Posted June 13, 2013 Author Share Posted June 13, 2013 hej : oidnus dzięki śliczne !! czytałem kiedyś ten topic ale nie pamiętałem rzeczywiście czeski metal i czeski moduł rulez ps. gdzie można ustawić, żeby w mailach potwierdzających zamówienie czeski moduł nie wysyłał od razu faktur w załączniku ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oidnus Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Tego nie wiem ale jak się dowiem to odpisze. Dzisiaj muszę walczyć z komputerkiem bo mi się wyłożył, wiec prace z presta przełożone na sobotę niedziele. Zawsze możesz poszukać tego w kontrollerze i miejscu odpowiedzialnym za wysyłkę maili Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Mam działającą wersję na 1.5.X (na 1.5.6 testowane) Plik do pobrania: http://x13.pl/file/cashondeliveryplus.zip Delikatnie przerobiona wersja CZ, z dodanym tłumaczeniem, wrzucać ustawić i wysyłać za pobraniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sympatic Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Hej, A co się zmieniło w tej wersji? Coś dodałeś? Pytam gdyż mam ver. CZ plus tłumaczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
x13_pl Posted October 20, 2013 Share Posted October 20, 2013 wersja CZ którą ja pobrałem nie pozwalała na realizację zamówień. Tutaj gotowa paczka, działająca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dokorek Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 A ja mam 2 błędy: Notice: Undefined property: CashOnDeliveryplus::$_postErrors in C:\xampp\htdocs\modules\cashondeliveryplus\cashondeliveryplus.php on line 114 Notice: Use of undefined constant PS_LANG_DEFAULT - assumed 'PS_LANG_DEFAULT' in C:\xampp\htdocs\modules\cashondeliveryplus\cashondeliveryplus.php on line 858 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhasss Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Mam działającą wersję na 1.5.X (na 1.5.6 testowane) Plik do pobrania: http://x13.pl/file/cashondeliveryplus.zip Delikatnie przerobiona wersja CZ, z dodanym tłumaczeniem, wrzucać ustawić i wysyłać za pobraniem Czy jest jakaś wersja do Presty 1.6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts