Şahin YILDIZ Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 (edited) Merhaba... PrestaShop™ 1.5.4.1 kullanan arkadaşların dikkatine, otomatik dil dosyası yükledikten sonra sitenin içeriğinde unitasdagitim.com adresi tüm mail dosyalarında gizlendiği görülmüştür... Sitede yapılan banka havaleli alış verişlerde müşteriye aşağıdaki gibi bir mail gitmektedir... Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir. Havale ile ödeme yapmayı tercih ettiniz. Lütfen aşağıdaki hesaba havalenizi yapınız: Unitas Basın Yayın Dağıtım - Hasan Tahsin Atasoy ve Ortakları Finansbank - 00851 Sultanhamam Şb IBAN : TR30 0011 1000 0000 0036 2750 58 HESAP NO : 0036275058 Önemli: Sipariş Numaranızı mutlaka belirtin. Herkesin dikkatine sunarım.... Edited June 23, 2013 by Şahin YILDIZ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 uyardığınız için teşekkür ediyorum. sitedeki dil dosyasını hemen güncelliyorum. muhtemelen dil dosyası yüklenirken yükleyen kişi dikkat etmemiştir. dil dosyası içersinde herhangi bir spam link bulunamaz. teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 ewt bende fark ettim kasıtlı yapılmış birşey olduğunu zannetmiyorum dil dosyasını yükleyen arkadaş dikkat etmemiş olabilir tşk. ler Link to comment Share on other sites More sharing options...
camoka Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Merhaba dil dosyasını yükleyen benim kasıtlı yapılmış bir şey değil dil dosyasını sıkıştırılmış dosya olarak yüklediğimden açıkçası hiç aklımı gelmedi. kusura bakmayın iyi çalışmalar kolay gelsin hasan tahsin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Merhaba dil dosyasını yükleyen benim kasıtlı yapılmış bir şey değil dil dosyasını sıkıştırılmış dosya olarak yüklediğimden açıkçası hiç aklımı gelmedi. kusura bakmayın iyi çalışmalar kolay gelsin hasan tahsin yardımınız için teşekkürler . dil dosyası içerisinden gerekli düzeltmeleri yaptım pazartesi güncellenmiş hali yayına alınır. ben panel üzerinden dosyaları görebiliyorum . dolayısıyla beni çok uğraştırmıyor bu tip düzeltmeler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 olay yanlışlıkla olduysa ve düzeltildiyse bu konuyu kaldıralım, yetkili arkadaşlar, zaten dünyaya yeterince rezil olduk burada bari olmayalım:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 konuyu kaldırmaya gerek yok. sadece konu başlığını çeviri hatası gibi çevirebilirsen daha iyi olur. konu silmek iyi birşey değildir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekmenci Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Nasıl Kaldıracaz Bunu kendi bilgilerimizi girmemize rağmen değişmiyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Nasıl Kaldıracaz Bunu kendi bilgilerimizi girmemize rağmen değişmiyor http://www.prestashop.com/forums/topic/257428-15-mail-dosyalarinda-renk-sorunu/?do=findComment&comment=1284269 burda mail dosyaları güncellendi. ilgili posttan mail dosyalarını indirerek /mails/ tr klasörünü değiştirin . iyi çalışmalar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 http://www.prestashop.com/forums/topic/257428-15-mail-dosyalarinda-renk-sorunu/?do=findComment&comment=1284269 burda mail dosyaları güncellendi. ilgili posttan mail dosyalarını indirerek /mails/ tr klasörünü değiştirin . iyi çalışmalar.. Dosyaları indirip değiştirmeme rağmen HASAN TAHSİN banka bilgileri mail yoluyla müşteriye gitmeye devam ediyor. Türkçe dil dosyası ana kaynağındamı bir sorun var. Bu önemli hatayı nerden düzeltebilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 (edited) Merhaba dil dosyasını yükleyen benim kasıtlı yapılmış bir şey değil dil dosyasını sıkıştırılmış dosya olarak yüklediğimden açıkçası hiç aklımı gelmedi. kusura bakmayın iyi çalışmalar kolay gelsin hasan tahsin Banka havalesi bilgilerini modülde değiştirdim ama HASAN TAHSİN ORTAKLARI vs. alakasız bir mail gidiyor müşteriye. Bu kadar uğraştıktan sonra opencart kurmayı gözüm kesmiyor doğrusu. bu önemli hatayı veya spami kim neden yaptı arkadaş. bankwire dosyasında yada başka yerlerde bulamadım. nereye saklamışlar bu belgeyi. bu nasıl bir iştir. Edited January 8, 2014 by safa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 yeni mail dosylarını dil dosysına ekledim ama bir türlü aktif olmadı , eve bu kötü bir durum . ekte düzgün mail dosyarını ekliyorum. ftp ile dosyarınıza bağlanın ve mails/tr klaösürünü ekteki dosylarla değiştirin. tr(5).zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Banka havalesi bilgilerini modülde değiştirdim ama HASAN TAHSİN ORTAKLARI vs. alakasız bir mail gidiyor müşteriye. Bu kadar uğraştıktan sonra opencart kurmayı gözüm kesmiyor doğrusu. bu önemli hatayı veya spami kim neden yaptı arkadaş. bankwire dosyasında yada başka yerlerde bulamadım. nereye saklamışlar bu belgeyi. bu nasıl bir iştir. hangi mailde alıyorsunuz bu hatayı ? havale modulunde adminde girilen bilglerin mail olarak gönderilmesi lazım , yeni dosylarl birlikte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 hangi mailde alıyorsunuz bu hatayı ? havale modulunde adminde girilen bilglerin mail olarak gönderilmesi lazım , yeni dosylarl birlikte. Merhaba, aşağıdaki gibi bilgilendirme maili geliyor. Modülde kendi havale bilgilerimi ekledim. Sipariş oluştururken bir sorun yok. fakat sipariş bittikten sonra aşağıdaki gibi bir mail geliyor. mail/tr dosyalarını sildim yinede düzelmedi. Siparişiniz alınmıştır. Ödemeniz bize ulaştığı anda, ürünler kargoya verilecektir. Havale ile ödeme yapmayı tercih ettiniz. Lütfen aşağıdaki hesaba havalenizi yapınız: Unitas Basın Yayın Dağıtım - Hasan Tahsin Atasoy ve Ortakları Finansbank - 00851 Sultanhamam Şb IBAN : TR30 0011 1000 0000 0036 2750 58 HESAP NO : 0036275058 Önemli: Sipariş Numaranızı mutlaka belirtin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 site ftp bilgilerini bana pm olarak gönderebilirseniz bir inceleyeyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marsilyus Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 site ftp bilgilerini bana pm olarak gönderebilirseniz bir inceleyeyim. Sorunun kaynağı tr dosyalarının bulunduğu sunucudaki dosyalardan kaynaklanıyor. Admin panelinden dil yükleyince sunucudan hasan tahsine hesap numarası yazılı olduğu dosyaları çekiyor. ve bazen themes/mails/ klasörüne atıyor. Bu dosyaların sunucudan düzeltilmesi gerekiyor. Admin arkadaşlardan bunu düzeltmesini rica ediyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfexia Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 Bu sorunu çözen oldu mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Buradaki dosyaları ana dizine atın düzelir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts