[email protected] Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Witam, na wstępie oznajmiam, że nie bardzo znam się na jakimkolwiek pisaniu stron problem polega na tym, że mam dodany po prawej stronie (standardowy) blok kontaktu z infolinią, sam blok może zostać ale chciałbym zmienić standardową informację "infolinia dostępna 24/7" na odpowiedni wymiar pracy firmy. z tego co sam wydedukowałem to pliki źródłowe są napisane w języku angielskim i dodane są pliki z tłumaczeniami czyli teoretycznie zmieniając odpowiednią treść w pliku z tłumaczeniem zmienie treść wyświetlaną na stronie .... znalazłem plik z tłumaczeniem (jest w katalogu z modułem blockcontact) jednak problem polega na tym, że mimo jakielkowiek zmiany w owym pliku na stronie zostaje stary tekst "infolini jest dostępna 24/7" to jest bardzo dziwne ze względu na to, że udało mi się zmienić już kilka treści na stronie w ten właśnie sposób jeżeli jakaś mądra głowa może powiedzieć mi co źle robie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 polecam skorzystanie z narzędzia do tłumaczenia które jest dostępne w: localization > translations z rozwijanej listy wybierasz tłumaczenia modułów, klikasz na flagę kraju (w tym przypadku PL) następnie na liście odszukujesz tego modułu i tłumaczysz dowolny fragment pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Działa, dziękuję bardzo jeżeli jest taka możliwość to dam ci złotą gwiazdkę za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 no popatrz, na forum jestem od kilku lat, a nie wiedziałem, że te gwiazdki wogóle działają pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts