mildoriel Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Salut! M-ar interesa sa stiu daca este vreun modul de stergere a cosurilor care nu au detinator autentificat. Am 100.000 de cosuri de cumparuturi care nu apartin nimanui autentificat. Nu as vrea sa le sterg pe a celor care sunt deja autentificati. Sau daca aveti alte idei/sfaturi... Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Incearca aici ... stiu ca mai exista un modul free dar nu il gasesc acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mildoriel Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Mersi mult! M-am uitat peste el, insa nu vad ca ar face ceea ce caut: sa stearga cosurile care nu apartin vreunui posesor AUTENTIFICAT (adica unuia care are cont). Mi-ar conveni sa pot sterge numai cosurile fara cont. Daca nu gasesc, poate il iau pe cel care mi l-ai aratat. Vreun link pentru free, in acest caz? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts