jirik0201 Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 Zdravím, potřeboval bych naimplementovat do prestashopu 1.5.2.0 modul nebo něco, který po objednání produktu pošle objednávku jinému eshopu, která objednávku vyřídí a mě dá za vyřízenou objednávku provizi. Zaplatím. Informace k importu objednávek do jiného eshopu pošlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 v tomto pripade je jednodussi si postavit shop na stejnem systemu kam by jsi to preposilal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 trošku to, prosím, rozveď. já to mám tak, že vlastním doménu s eshopem a po objednání nějakého produktu by objednávka přišla jak na můj eshop, tak na jiný eshop, kde by objednávku vyřídili. v příloze posílám specifikaci pro import objednávek do jiného eshopu a prosím o cenovou nabídku a nebo nějaké rady. import_specifikace.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 Nikdo nechce peníze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 Prosím o doporučení nějakého prestashop programátora. Jestli má někdo zkušenosti s nějakým kvalitním programátorem, dejte mi vědět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 je to to iste ako spravit pre heureku overeno zakazniky - tiez sa posielaju udaje o objednavke po jej vykonani takze je to dost jednoduche ... na tom budem prave pracovat zajtra a ak by to fungovalo tak by som mohol pomoct Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Nemel by byt zase takovy problem to udelat, kdyztak mi pisni na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts