axiom525 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 سلام خدمت همه توسعه دهنده های محترم از دوستانی که نحوه ی فارسی سازی قالب های پرستا رو می دونن،درخواست میکنم اطلاعاتشون رو دراختیار قرار بدن. من خودم کلی سرچ کردم ،ولی اطلاعات خیلی کم و ناقص و بعضا گیج کننده بود. ممنون از همکاری همه دوستان Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 (edited) سلام دوست عزیز در انجمن پشتیبانی فارسی توضیحاتی در این زمینه داده شده و تنها منبعی که میتونید پیدا کنید همونجاست موفق باشید پشتیبانی پرستاشاپ پارسی Edited June 9, 2013 by ramtin2025 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
axiom525 Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 سلام از توجهتون ممنونم ولی آموزش های موجود کامل نبود،فقط موارد مربوط به سی اس اس رو بیان کرده بودن.و موارد مربوط به فراخوانی تو تابع در کلاس frontcontroller رو توضیح نداده اند. سپاس 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igifar Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 بعضی از ماژول توی قسمت بومی سازی پرستاشاپ و ترجمه ماژول میشه فارسی کرد Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts