razvan1958 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Bună, Știe cineva ce setare trebuie făcută ca să apară literele noastre românești cu diacritice (adică ș,ț,ă,î,â) în facturile și avizele PDF ? În locul lor apare semnul ?. Am PrestaShop 1.5.4.1 Cu bine, Răzvan Edited June 6, 2013 by razvan1958 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan1958 Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Bună, Cred că am găsit problema. Am adăugat în fișierul "www.example.com/classes/pdf/PDFGenerator.php" codul " 'ro' => 'dejavusans', " în funcția " public $font_by_lang = array(......) " și acum mi-au apărut literele românești cu diacritice în facturile și avizele PDF. Probabil că în caracterele tip 'helvetica', care sunt default pentru 'ro', nu sunt trecute diacriticile românești, în schimb caracterele 'dejavusans' au diacritice pentru limba poloneză care merg și la română. Sper să vă fie de folos informația. Cu bine, Răzvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts