Plamenomet Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Při nakupování v e-shopu mám nastaveny možnosti platby "Dobírka" a "Převod peněz na účet" , potřeboval bych, ale pokud u mne nakupuje nějaká státní organizace, aby pro ní přibyla i možnost platby " Na fakturu", Nevíte jestli existuje nějaký modul který by to umožnil ? Nebo není tady někdo kdo by mi tuto funkci doprogramoval ? Jedná se tedy o to přidat zaškrtávací políčko " Státní organizace" na stránku s registrací a při zaškrtnutí se umožní volba platby "na Fakturu". Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 ja tedy mam toto a resim uplne jednoduse ... zakaznik ma platbu prevodem ale konkretnimu zakazniku zasilam ke stahnuti fakturu kde je splatnost a ted to dulezite : stejne je to z 99% prevodem ... zbytecne bych si to nekoplikoval. (uvedomte si ze s kazdym upgradem budete resit upravu modulu coz vetsinou neni otazka jednoho dne paklize se v tom sami nevyznate a nepredelate ihned ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Já bych to řešil přes skupiny zákazníků. Vytvoř si skupinu "Státní organizace" a povol platbu na fakturu jen této skupině. Povolené platební metody se dají nastavit pro skupiny zákazníků, měny nebo státy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamenomet Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 Děkuji za radu s vytvořením skupiny zákazníků, ale toto podle mne funguje pouze pro již registrované zákazníky, nebo je možné na stránku s registrací kterou vyplňuje nový zákazník přidat výběr skupiny zákazníků ? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Výběr skupiny je záležitostí administrátora shopu. Zákazník by jí nikdy neměl vybírat, protože pak jejich použití nedává smysl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamenomet Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 Potom toto řešení (skupiny zákazníků )nemá význam, protože pokud by u mne chtěla nakupovat státní organizace ( většinou se jedná o školy a školky ), musela by mě nejdříve kontaktovat e-mailem nebo telefonicky, já bych jí zaregistovat v prestashopu a pak jí zaslat údaje přes které se přihlásí a učiní nákup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Však to je správný postup. To by si jinak mohl "státní" zaškrtnout každý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts