Ferdem Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Merhabalar bu modülü v1.1 de nasıl çalıştırabiiriz ? Yada 1.1 de kullanan bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi ?Saygılarla Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Merhaba,WizNav modülü 1.1 de çalışıyor! Sizde nasıl bir hata veriyor?Şu an aklıma gelen sadece, mağazanızda arkadaşca url aktif ettiyseniz calışmaz, wiznav modülü seo urlarını ana sayfa hariç diğer sayfalarda desteklemiyor. Yani wiznav kullanmak için arkadaşca url pasif etmeniz gerekiyor!Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oozdemir Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Selamlar basar67, Wiznav'ın arkadaşça url ile çalışabilmesi için modülün yeniden düzenlenmesi mi lazım ? Hem arkadaşça url hem Wivnav kullanı mı mümkün değil mi ?1.2.4.0 - 0.446s versiyonunda kullanabileceğim, default temada kullanacağım, SEF url'de sorun çıkartmayan bir üst menü çözümü var mı ? Üst menüye sadece AnaSayfa, Hakkımızda, İletişim linklerini ekleyeceğim.Ben ayrıca ADDSTUFF modülü kullandım sitede, ADDSTUFF modülü, sağ yan blokta belirlediğim bir html dosyasının içeriğini gösteriyor. Ben bu modül ile KAPIDA ÖDEME imkanı olduğunu belirten bir resim yayınladım. Ancak SEF URL aktif olduğunda anasayfa dışındaki sayfalarda bu resim görünmüyor, yerine büyük bir ? çıkıyor.web sitesine göz atmak isterseniz linki: www.pasanargile.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan27 Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Unable to update the Wiznav file.Please check the Wiznav file's writing permissions. bu sorunu nasıl çözebilirim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 translate.google.comklasör yazma izinlerini vermelisin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan27 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 onu nasıl vericez ? translate google yazma iznini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 translate.google.com adresinde çeviri ekranı mevcut ordan bu yazıyı oraya kopyaladığında yapman gerekeni sana sağdaki çevrilimiş alanda gözükür.yeni eklediğin modülün klasörünün yazma izinlerini vermelisin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts