noameitan Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 אם התקנתי THEME באנגלית , ואני עובד לפי ההוראות כאן בפורום לגבי התקנת עיברית - אני אקבל את ה THEME בעברית, מוכן (+-) לעבודה של משתמשים ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prestaisrael Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 השאלה שלך לא מובנת,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 לא כל תבנית מגיעה עם תמיכה בישור מימין לשמאל. יתכן שהמסכים יופיעו בעברית, אולם לא יהיו מיושרים לימין. כמו כן, חלק מהתבניות מגיעות עם מודולים שהמפתחים התאימו במיוחד עבורם. העברית המתורגמת לא תופיע עבור מודולים אלו, משום שהתרגום נעשה פר מודול. בדרך כלל הוראות התרגום והתמיכה בעברית כאן בפורום מתייחסות לתבנית ברירת המחדל. אם התקנתי THEME באנגלית , ואני עובד לפי ההוראות כאן בפורום לגבי התקנת עיברית - אני אקבל את ה THEME בעברית, מוכן (+-) לעבודה של משתמשים ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaniv14 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 תשלח קישור לאתר שלך, ושאלות ספציפיות ונשמח לעזור Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts