Jump to content

problem cu atributele de culoare la versiunea 1.2

ruxinna

Recommended Posts

am avut destul de multe probleme cu upgrade-ul, multe s-au dat peste cap, dar sunt in curs de rezolvare...
problema mare este cu atributele de culoare ale produselor. stie cineva care ar putea fi problema cu faptul ca nu mai functioneaza atributele de culoare in shop? in back office totul pare in regula.
http://www.briocollection.com//product.php?id_product=75 ar trebui sa se schimbe pozele si denumirea culorii cand dai click pe poza, pe patratel de culoare, etc nu se intampla nimik.

Este posibil să nu fi definit combinaţia implicită pentru produsul tău.
Verifică în Back Office > Catalog> Accesorii telefon fluturas > 3. Combinations, la sfârşitul paginii ai o listă cu imaginile fiecărei combinaţii şi o bifă care zice

Default: Make the default combination for this product

Mai jos este lista combinaţiilor şi sub listă zice:

The row in blue is the default combination.
A default combination must be designated for each product.

Firebug ajută la depanarea de JavaScript cu Console care e activă după ce dai Enable all panels. După ce m-am uitat în cod m-am gândit că problema este cu funcţia care se execută la onclick, de aceea m-am uitat în Console.

Am făcut nişte experienţe şi nu m-am dumirit, la mine merge (cel puţin în Firefox şi IE 7), vezi aici.
O să vezi că întâi apare cea galbenă, apoi cea verde, pentru că am pus-o ca product cover pe cea galbenă şi default combination pe cea verde.

Sper că nu superi ca am luat imagini de pe site-ul tău, am vrut să reproduc cât mai bine situaţia.