ruxinna Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 am avut destul de multe probleme cu upgrade-ul, multe s-au dat peste cap, dar sunt in curs de rezolvare...problema mare este cu atributele de culoare ale produselor. stie cineva care ar putea fi problema cu faptul ca nu mai functioneaza atributele de culoare in shop? in back office totul pare in regula. http://www.briocollection.com//product.php?id_product=75 ar trebui sa se schimbe pozele si denumirea culorii cand dai click pe poza, pe patratel de culoare, etc nu se intampla nimik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cascavalpane Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Se pare ca ai ceva erori in cod. Incearca cu Internet explorer si o sa vezi ca ai ceva erori.Daca le corectezi este posibil sa mearga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Ia uite ce zice Firebug mai jos. Poate-ţi foloseşte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxinna Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 nu sunt programator, puteti da niste lamuriri mai exacte si mai pe intelesul meu unde anume sa caut eroarea? firebug nu mi arata nimic asemanator cu caseta de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Este posibil să nu fi definit combinaţia implicită pentru produsul tău.Verifică în Back Office > Catalog> Accesorii telefon fluturas > 3. Combinations, la sfârşitul paginii ai o listă cu imaginile fiecărei combinaţii şi o bifă care zice Default: Make the default combination for this product Mai jos este lista combinaţiilor şi sub listă zice: The row in blue is the default combination.A default combination must be designated for each product. Firebug ajută la depanarea de JavaScript cu Console care e activă după ce dai Enable all panels. După ce m-am uitat în cod m-am gândit că problema este cu funcţia care se execută la onclick, de aceea m-am uitat în Console. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxinna Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 atributele in back office sunt in regula, prestashopul care il am acum 1.2 arata un pic altfel, dar sunt ok. am atasat o imagine.in front office nu pare sa faca legatura intre poze si atribut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxinna Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 incerc mai tarziu sa pun product.js din varianta 1.1, sa vad daca functioneaza, dar nu fac astea singura, asa ca astept sa vina un prieten Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Am făcut nişte experienţe şi nu m-am dumirit, la mine merge (cel puţin în Firefox şi IE 7), vezi aici.O să vezi că întâi apare cea galbenă, apoi cea verde, pentru că am pus-o ca product cover pe cea galbenă şi default combination pe cea verde.Sper că nu superi ca am luat imagini de pe site-ul tău, am vrut să reproduc cât mai bine situaţia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts