mattremay Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 (edited) Witam, nie mogę zmapować kategorii za pomocą tego modułu Price Wars!. Presta: 1.5.4.1 Chmody na ten moduł mam na pliki i katalogi : 777 Proszę o info czy ktoś to testował, chce zintegrować ceneo ze sklepem na preście 1.4 chodziło Edited June 3, 2013 by mattremay (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattremay Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 Jest ktoś kto może pomóc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Przyznam, że kiedyś za 1.3 (albo nawet 1.2!) miałem do czynienia z tym modułem, ale od dawien dawna nic o nim nie słyszałem, także trudno mi cokolwiek powiedzieć, niestety jest on gdzies jeszcze dostępny? i czy aktualizowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mattremay Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 Przyznam, że kiedyś za 1.3 (albo nawet 1.2!) miałem do czynienia z tym modułem, ale od dawien dawna nic o nim nie słyszałem, także trudno mi cokolwiek powiedzieć, niestety jest on gdzies jeszcze dostępny? i czy aktualizowany? Tak jest : http://pl.seigi.eu/informacje/barghest.html Właśnie go sprawdzamy z gościem który zrobił ten moduł. Jak tylko uda nam się rozwiązać problem to dam znać Oczywiście jakbyście mieli inne moduły aby wygenerować xml do ceneo to poproszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts