hajeka Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Sziasztok! Valakinek sikerült már beállítani a multishop-ot? A leírás szerint csinálom lépésről-lépésre, de valami nem kerek a végén. A BO-ban látszólag minden jó, de mégis mitől működne, ha a megadott elérési útra (könyvtárba) nem kerül át semmi. A böngésző így nem találja a megadott oldalt. Ötletek? Előre is köszönöm. Haya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike29 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Szia! Ugyan ez a problémám!! Olvasgattam az angol és egyéb fórumokat, de ott mintha fel sem merülne ez a probléma... Remélem valaki tudja a megoldást!! :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.P.W. Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 A kérdés megoldását keresd a www.prestashop.hu -n ahol valóban foglalkoznak IS veled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szecso Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban hogy mi lehet a gond akkor multishop esetén hogy ha mobilról nézem akkor jól jelenik meg mind a két áruház, de ha asztali gépről néztem akkor nem jelenik rendesen csak az egyik shop, a másiknak meg csak a lógója aztán üres lap. A két áruház külön csoportban van. Köszönöm a segítséget. /i/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsar Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Tedd mindkét webáruháznál a sablont alapra, és nézd meg úgy is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted September 26, 2013 Share Posted September 26, 2013 Kb. még egy hét és elkészül a hivatalos prestashop oldal idevágó ~10-12 oldalának pontos fordítása, be fogom dobni amint megvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Elkészült, de még most is folyamatos hibakeresésen - fogalmazásbeli és fordításbeli javítgatásokon esik át, úgy hogy kérlek ne kövezzetek meg ha valami nem úgy van ahogy lennie kell http://prestashop.keszites.net/prestashop-multishop-tobb-webshop-egyideju-iranyitasa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsar Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Amióta bekacsoltam a multishop-t, azóta nem tudom megnézni a vásárlók adatait. A Vásárlók/Vásárlók enüpontba lépve az alábbi hibaüzenet jön be: Rossz SQL lekérdezésTable 'dzsar_PS_multisite.guest' doesn't exist Tudom mit jelent. Nevezett táblána híre hamva sincsen, így érthető okok miatt nem találja. A kérdésem, hogy iért? Egyáltalán kell léteznie, csak nem jött létre, vagy nem is kell léteznie, csak egy fejlesztési vakvágány kelléke maradhatot benne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsar Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 sajnos még mindig nem találtam megoldást erre a problémára. valakinek esetleg ötlete van? elméletileg a 'dzsar_PS_multisite.customer mappában kellene kotorásznia, akkor miért kell neki a 'dzsar_PS_multisite.guest. gondolom én, hogy régebben a guest tábla is létezett, ebben voltak tárolva adatok, ami most a customerben. Majd jött egy szerkezeti átalakítás, de a multisite esetén a hivatkozás nem volt megváltoztatva. De ez csak szakbarbár következtetés. szóval esetleg valakinek egy ötlete, vagy egy kis nyom, hogy hol induljak el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts