gyula21 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Sziasztok Hogy lehet gyorsan árakat/nyelvezetet (pl termékek leírásai) átállítani. Itt lakunk a határ közelében és gondolkozunk azon, hogy mi lenne, ha minkét országban kereskednénk? Szükséges nyelvtudás megvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 verzióóóóószám Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Bocsi, lemaradt 1.5.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 alapból több nyelvű a shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Tudom, hogy több nyelvű, hanem, hogy pl tudom, hogy pl. 1 Szerb Dínár 2.65Ft és, hogy ne kelljen egyesével átpötyögni az árakat Vagy, hogy ne egyesével kelljen átírni a termékinfókat Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 az árat be tudja frissíteni a shop a termék megnevezés és leírás, azt manuálisan kell felvinni minden termékhez Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 hol tudja befrissíteni? + van módja, hogy csak importálni kelljen a leírásokat? Mert ha most importálok, akk automatikusan a magyart írná át Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 fizetőeszköznél importálásnál kiválasztod a nyelvet, persze lennie kell más nyelvnek is Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 Localization => translations => itt a lenyíló menüből ki tudod választani a nyelvet, amit telepíteni akarsz. Ha letelepítette, akkor a hozzá tartozó valutát is le fogja telepíteni. Ha mégsem, akkor a Localization => Currencies-nél hozzá tudod adni. Ezek után már be lehet állítani hogy automatikusan frissítse a shop az árfolyamváltozásokat. Importálásnál pedig ki tudod választani melyik nyelvbe importálsz adatokat. Frissíteni pedig úgy tudsz egy terméket, ha megadod a pontos nevét (ugyanazt a nevét amivel már fent van a shopban) és a hozzá tartozó ID-t, amit a shop generál le minden termékhez. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted May 25, 2013 Author Share Posted May 25, 2013 Köszi Valaki tud egy fizetőeszközblokk modult? Mert az enyém úgynézki, hogy nem kompatibilis a témával 1.5.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.P.W. Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Keress rá a www.prestashop.hu -n ezt már lerágták rég. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 rákerestem, de nem találtam semmit a prestashop.hu-t azért nem is követem, mert ott amikor kezdtem a prestashoppozást felraktam egy kérdést és azóta se kaptam rá még választ. Itt, főleg Attila jóvoltából meg szinte fél órán belül kapok választ a kérdéseimre/problémáimra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.P.W. Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 (edited) Mint a mostani kérdésedre SEM kaptál választ? A kérdés az, hogy olyan alapvető dolgot miért kérdezel, amire a google már válaszol? A Prestashopon Gábor, zoltán és még sokan, évek óta ott vannak és segítenek. A fizetőeszköz kérdésed-re ott a válasz: ülegfelül. A kérdés, hogy a bolt, a piac, és a város közszavakhoz hasonló fizetőeszköz alatt mit értenél, mert pontos kérdésre lenne válasz, sak te azt kérdezed: kártyás? Alternatív? Online banki modul? Belföldi? külföldi? Más egyéb fizetési megoldás mint PayPoint? MoneyBroker? stb. ...szóval, ha úgy kérdezel, hogy autót akarsz:Nem kell várnod! Nem lesz válasz! Egyébként akkora a kérdés, hogy órákig irhat bárki, még sem öleli át a vélelmezett válaszodat! Mint látod a Te Attila spanod se írt választ, a likolásig futotta neki is. XD Vélhetőleg, majd most fog. Edited June 6, 2013 by S.P.W. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 Likeolásig futotta Az elmúlt másfél-két hétben a gáton voltam szinte éjjel nappal hogy ne öntse el a házamat az árvíz. Bár telefonon keresztül is írhattam volna ugye... :) Sejtelmes S.P.W. Úrnak igaza van abban, hogy pontosítanod kellene, mit is szeretnél. Fejtsd ki, hozz fel egy példát, készítsd screenshot-ot, bármit Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 Én is szívesen mentem volna a dolgok sűrűjébe segíteni De az ország másik felén élek és sajna nem tudtam feljutni. Ez lenne a problémám, hogy így jelenik meg a pénznemválasztó.(a beépített blockcurrencies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 11, 2013 Share Posted June 11, 2013 milyen verziójú ez a blockcurrencies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted June 11, 2013 Author Share Posted June 11, 2013 0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Érdekes, olyan mint ha hiányozna neki egy css fájl, de kódban nem mutatja hogy nincs a helyén. Állítsd át a témát default-ra, és nézd meg úgy jól jelenik-e meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts