ferke21 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 A termékek lapon a nagy méretű kép megjelenítésének méretét hogyan tudom megváltoztatni. A beállítások->képek->thickbox szélességet és magasságot megváltoztattam, mégsem lett nagyobb a kép megjelenítése. Természetesen újra generáltam a képeket a "képek frissítése"-vel. Viszont ha Firebug állatal adott lehetőségeknél a "fancybox" méretét megváltoztatom az alapmérettől másra akkor nagyon szépen megnagyobbodik a képmegjelenítés. Kérdésem, az, hol tudom ezt a méretet megváltoztatni, és alapméretnek elmenteni.??? Presta verzió 1.4.10 Fancybox verzió 1.3.4 A mellékelt képen bejelöltem mit szeretnék változtatni, de nem jövök rá, hogy hol lehetsegés ezt eszközölni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 pedig ott kell megváltoztatni alapból 600px van megadva. állítsd át 900px-re, töröld a böngésző cache-t, generáld újra és jónak kell lennie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 pedig ott kell megváltoztatni alapból 600px van megadva. állítsd át 900px-re, töröld a böngésző cache-t, generáld újra és jónak kell lennie *********************** 800px / 800px -re van állítva, cache törölve, még sem jó. Alapból maga az fancybox ablak az ami korlátoz. Nem változik, nem nyúlik ki a kép méreteihez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 (edited) Próbáld meg fancybox autoScale-jét kikapcsolni. tehát: js/jquery/jquery.fancybox-1.3.4.js valahol az 1108-as sor körül: autoScale : true, módosítsd le false-ra: autoScale : false, Én a teszt shopban előszőr a thickbox képek méretét felvittem 1600x1600-ra, újrageneráltattam a képeket, módosítottam a fenti autoScale-t, töröltem egy böngésző cashe-t (ctrl+shift+del), majd megnéztem és működött. Egyébként a hivatalos forrás ezt mondja az autoScale paraméterről: "autoScale: a FancyBox automatikus méretezésének engedélyezése/tiltása a viewport-hoz (true | false) (alapértelmezett: true)" Edited May 22, 2013 by pattila01 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferke21 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Megfogadtam pattila01 ajánlását. Módosítottam az "autoScale" paraméterét "true"-ről "false" -ra. Ha már ott voltam a soron, módosítottam még az "autoDimensions" paraméterét is "true" -ről "false" -ra. Újra generáltam a képeket, kiürítettem a böngésző cashe-t. S lőn csoda. Működik!!!! Jár a pont. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts