Prestak Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Uz nekdo vyresil tu "chybu" kdy mam u produktu v kosiku cenu uvadenou konecnou- zadne rozepisovani DPH (nejsem platce DPH) ale pri vyberu dopravce napr. Ceska posta nastavim 59 Kc ale vedle v zavorce u toho vyberu dopravce je v zavorce (bez DPH) . Kdyz se tento dopravce vybere tak cenu do kosiku hodi tech 59 Kc a nikde zadnou dan nepripocitava. Chcu uvadet cenu vzdy konecnou , vlastne by mi pomohlo zmenit pouze (bez dph) na (s dph) ale kde ? presne nerad bych to cele shodil...diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Překlady modulů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Můžu poprosit trochu popostrčit? Hledal jsem to všudemožně okolo dopravců, překlady admina, controlers, nemůžu přijít na ten správný soubor. Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Říkám překlad MODULŮ. V administraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Už to mám, překlad FO, jak prosté...(1.5..x.x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts