konrad1cs Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Witam. Czy istnieje fizyczna możliwość, aby po wyborze, której z opcji w danym atrybucie znikały inne? Mianowicie: atrybut - Materiał a w nim: Płyta1, Płyta2, Płyta3 atrybut - Wzór a w nim: Kronopol, Ral, Marecki atrybut - Kolor a w nim moje kolory i teraz po wyborze płyty1 mogę wybrać tylko kronopol, albo po wyborze płyty2 mogę wybrać tylko Ral, a podczas tego cały czas mam dostep do moich kolorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 masz tutaj na myśli fakt, że Płyta1 jest dostępna wyłącznie ze wzorem kronopol, tak? Te wszystkie dostępne kombinacje masz ustawione w kombinacjach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad1cs Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 Tak to mam na myśli, są włączone i potrafię dojść do momentu, gdzie jest po mojej myśli, tylko że efektem końcowym jest napis ze nie można wybrać tej wartosci, przy okazji znika baner z możliwością kupowania. A ja chciał bym, jak już wyżej pisałem, żeby niepotrzebna opcja przy danej konfiguracji znikała. Czy wybór trybu wyświetlania ma tutaj znaczenie ? (bo sa tam opcje listy oraz jednokrotnego wyboru) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts