Patrik179 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Zdravím. Chcem sa spýtať na čiarový kód výrobku. Moje výrobky neobsahujú čiarový kód a pri nevyplnení EAN 13 (čiarového kódu) v produktoch prestashopu mi nefunguje správne pohoda. Taktiež potrebujem čiarové kódy pre stránky porovnávačov cien? Vie mi niekto poradiť či musí byť stanovený čiarový kód výrobku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel B. Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Pokud si vaš si Vaše účetnictví (pohoda) páruje výrobky prostřednictvím EAN kódu, budete jej muset vyplnit. (Nebo lépe vysvětlit co na ní nefunguje) - Neumí např. Pohoda napárovat výrobky podle kódu produktu atd...? Pozor na validaci EAN kódu, cokoliv do něj zadáte musí odpovídat formátu (13 číslic atd..) - pokud tedy vyžaduje toto pole mít vyplněné a podle něj spáruje produkt z e-shopu s položkou v Pohodě - vyplňte do presty totéž co máte zadáno v pohodě. Pokud jej Pohoda "jen vyžaduje" ale nepoužívá ho (třeba pro to párování nebo třeba pro tisk na účtenku/fakturu) - prostě zadejte jakýkoliv EAN kód - najdete ho na jakémkoliv výrobku se standardním čárovým kódem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts