czdawe Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Před nějakým časem jsem provedl upgrade z 1.4.9 na 1.5.4.0 a stále zápasím s problémem nezobrazování obrázků u nově přidaných produktů. Při načtení stránky s produktem, obrázek jde vidět, i další miniatury, ale zvětšeniny už ne, ani další obrázky po najetí myší na miniaturu. Na FTP obrázky jsou. Původní produkty s obrázky fungují bez problémů. link na příklad špatného zobrazení http://www.fotoeshop...k-cth-470s.html Nevím co s tím Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Řekl bych, že máš moc dlouhý názvy: http://www.fotoeshop.cz/1369-large/prepravni-pouzdro-pro-bamboo3-ctl-470k-cth-470k-cth-470s.jpg Případně zkus regenerovat miniatury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 Tady to dělá taky a název je mnohem kratší http://www.fotoeshop.cz/ruzne/918-filmova-klapka.html Regeneraci na hostingu nespustím, nemám takový časový limit, když potřebuji, tak to musím stahnout k sobě na local, provést potřebné úpravy a uploadovat zpět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 (edited) A u tebe na localu ti to funguje? Jak ukazuje odkaz, obrázek tam prostě není, čili se nevygeneroval. Edited May 15, 2013 by JAKCRABBIT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted May 17, 2013 Author Share Posted May 17, 2013 Už jsem na to přišel, po upgrade a nové šabloně (k verzi 1.5) mám obrázky s např. small_default a nově přidané produkty se takto generují s _default, ale Presta zobrazuje obrázky "po staru" bez default, proto produkty před převodem fungují, původní obrázky zůstaly a mají tedy vygenerované jak s _default tak bez. Co je správně? Mají být obrázky s _default nebo ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 (edited) si zkus regenerovat miniatury...na testovacim shopu, pripadne si zkus provest upgrade na posledni verzi Edited May 17, 2013 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 si zkus regenerovat miniatury...na testovacim shopu, pripadne si zkus provest upgrade na posledni verzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 njn kazda rada nad zlato Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Už jsem na to přišel, po upgrade a nové šabloně (k verzi 1.5) mám obrázky s např. small_default a nově přidané produkty se takto generují s _default, ale Presta zobrazuje obrázky "po staru" bez default, proto produkty před převodem fungují, původní obrázky zůstaly a mají tedy vygenerované jak s _default tak bez. Co je správně? Mají být obrázky s _default nebo ne? Jestli ti to generuje jiný názvy, tak to prostě akorát dopiš v .tpl souborech, co tam chybí. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 Jestli ti to generuje jiný názvy, tak to prostě akorát dopiš v .tpl souborech, co tam chybí. Našel jsem chybku v product.tpl ... thickbox byl bez default, teď funguje jak má, potřeboval jsem popostrčit, kde se podívat, díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Našel jsem chybku v product.tpl ... thickbox byl bez default, teď funguje jak má, potřeboval jsem popostrčit, kde se podívat, díky Našel jsem chybku v product.tpl ... thickbox byl bez default, teď funguje jak má, potřeboval jsem popostrčit, kde se podívat, díky Vim že to málo kdo docení, ale od toho tu jsem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts