ivris Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Dobrý den, rád bych vyexportoval z eshopu katalog nebo ceník pro konkrétní skupinu zákazníků tak aby měli správně ceny. V eshopu máme nastavené pravidla pro katalog a slevy u konkrétních produktů. Znáte nějaké ověřené moduly? Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
studionet Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Já vyštrachal dokonce český modul, ale pouze pro 1.4 ... pro 1.5+ jsem nenašel ani anglicky nic. Strýček google mi nutí namísto "Price list" spojení "Product list". Počítám, že nejsme pouze dva zájemci o takový modul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZechB0Y Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 Co by ten modul měl umět? Link to comment Share on other sites More sharing options...
studionet Posted July 29, 2013 Share Posted July 29, 2013 aha, tak na našem jiném shopu už takový modul, který umí i toto máme. Tak pro mně uzavřeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts