marvvincz Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 tak sem nainstaloval verzi 1.5.4.0 z prestashopcesky.cz a prvni problem - nelze pridavat ani editovat zbozi:( skoncim na prazdne strance - resp, hlavicku a zapati vidim, ale mezitim nic ;( zkusil sem instalovat i verzi 1.5.3.1 cz ze stejneho zdroje a tam ten problem nemam, nevite nekdo kde by mohl byt zakopany pes? ? ? diky za rady .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvvincz Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 (edited) aby to nevypadalo, ze pomlouvam ceskou verzi, oficialni distribuce 1.5.4.1 mi dela to same, predchozi verze funguji ... Edited May 14, 2013 by marvvincz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvvincz Posted May 16, 2013 Author Share Posted May 16, 2013 OK, je to diky tomu, ze mam prestashop v podadresari ;( kde co nastavit aby to fungovalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jack Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 OK, je to diky tomu, ze mam prestashop v podadresari ;( kde co nastavit aby to fungovalo? v nastavení SEO a URL Doména obchodu: www.nieco.sk SSL domena www.niečo.sk zaklad.url : /eshop/ (to je ten podadresar) link na eshop potom je: www.nieco.sk/eshop/ ja to mám takto nastavené Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts