flooster Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Dobrý den, řeším problém v PS 1.5, jak nastavit více druhů (částek) dobírek. Mám několik dopravců: DPD CP Kurýra Ulozenka Osobní odběr + 2 typy platby - Dobírka a Online Kartou. Potřebuji nějaký modul (nastavení), který umožní nastavit u každého dopravce jinou cenu dobírky. Př. DPD 100,- + dobírka 50,- DPD karta 100,- CP 100 + dobírka 30,- CP kartou 100,- Ulozenka 60,- + dobírka 30,- Ulozenka kartou 60,- Kurýr 150,- + dobírka 60,- Kurýr kartou 150,- Hledal jsem, ale marně. Děkuji za nějakou radu, určitě nejsem sám, co má jen jednu částku dobírky. Samozřejmě se nabízí nastavit u modulu dobírka fix částku pro všechny a pak nastavit "levnější" cenu dopravy, bohužel ne v případě platby kartou. Flooster http://www.payot-kosmetika.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Zduplikuj si modul dobírky... a neptej se mě jak... prostě tam kde se píše Cashondeliverywithfee napiš cashondeliverywithfee2 (příklad). Link to comment Share on other sites More sharing options...
flooster Posted May 13, 2013 Author Share Posted May 13, 2013 Díky za radu, ale to jsem už zkoušel co se ve složce cashondeliveryplus takto jmenovalo jsem přepsal na cashondeliveryplus2 a nic, v BO v modulech se to ani nezobrazí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts