makaraci Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 nasıl forum bu böle bu kadar popüler bir yazılıma neden kimse destek vermiyor işi bilen bi kaç leş kargası milletin ciğeirini sölmeye çalışıyor bu mduru yani yokmu başka anlayan bu işten yazıklar olsun elin gavurları çatır çatır paylaşım yapıyolar Link to comment Share on other sites More sharing options...
incibilgisayar Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 haklısın arkadaş burada o tür insanlar çok ne diyelim. elin gavuru dediklerini de alkışlamak gerekli. 3.adımda kurulum ilerlemiyor diye bağırmış millet ama bazılarıda ancak tema yaptım şu yayında gibi sözüm ona versiyonları veriyor bu hataları bir gözardı edinde öyle yapın. herkes webtasarımcı olur ama webprogramcı olamaz bu kesin anlaşıldı. nasıl forum bu böle bu kadar popüler bir yazılıma neden kimse destek vermiyor işi bilen bi kaç leş kargası milletin ciğeirini sölmeye çalışıyor bu mduru yani yokmu başka anlayan bu işten yazıklar olsun elin gavurları çatır çatır paylaşım yapıyolar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 www.prestashopturkiye.com a git.... orada yardımcı olurlar.. Hemde o bahsettiğin sömürücüleri atıyorlar forumda.ben memnunum..saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 3.adımda kurulum ilerlemiyor diye bağırmış millet ama bazılarıda ancak tema yaptım şu yayında gibi sözüm ona versiyonları veriyor bu hataları bir gözardı edinde öyle yapın. sen daha 3. adımda mısın? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts