Kaspi88 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo takovej bug jako já. Zákazník si něco koupí a já v administraci když si dám zorazit objednávku tak vlevo mám neustáleÚspěšné objednávky: 0Celkem zaplatil od registrace: 0kčPřitom objednávku vytvořil. Jde mi o to, jestli to není podmíněný nějakým statusem objednávky. Sice jsem to testoval a ikdyž jsem změnil na jakýkoliv status, nic se nezměnilo viz screen.http://upload.svetobrazku.cz/images/arx1249567979p.jpgNo a právě to je problém, že kvůli tomu se nezobrazí ani údaje ve statistikách, protože to bere jakože nikdo nic nekoupil. Pokud někdo tuší problém, budu rád za helphttp://upload.svetobrazku.cz/images/jdv1249568250y.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien Metzger Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 This is a 1.1 version.Try to upgrade to the newly released PrestaShop 1.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo takovej bug jako já. Napriklad aj my Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Funguju niekomu tie statistiky predaja a objednavok? Nam to pri vsetkych zakaznikoch ukazuje 0 uspesnych objednavok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomo Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Mno, tak problem vyrieseny.Bolo treba zmenit stav objednavky. Ide o ten stav s ikonou dveri (uz neviem aky bol povodny nazov, my ho mame nazvany "Vybavene"), vid obrazok v prilohe.V tomto stave treba zapnut moznost "Povoliť zákazníkovi prevzatie a zobrazenie PDF verzie faktúry" (my to mame vypnute, pretoze cele generovanie PDF mame vypnute, pouzivame vlastny uctovnicky program, v ktorom vystavujeme faktury / dodacie listy). Vid druhy obrazok v prilohe.Po zapnuti tejto moznosti sa zrazu zacali pri zakaznikoch objavovat statistiky uspesnych objednavok, predaneho tovaru, a taktiez zacali fungovat aj celkove statistiky (najuspesnejsi zakaznici, celkovy predaj atd.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts