Heidy Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Ahoj, poptávám vytvoření skriptu, který mi vyexportuje konkrétní objednávku do XML, které umí zpracovat účetní systém Pohoda - bližší info zašlu případným zájemcům emailem. Nemám zájem o kompletní synchronizační můstky apod. - mám zájem o import jednotlivých objednávek. Tento skript mám momentálně hotový, ale dle staré specifikace. Děkuji za nabídky Petr H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Vyzkoušeno nemám, ale chystám se na něj http://www.0touch.cz/web/page1.php?pg=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestahost Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 přídám odkaz na jednoduchý ale funkční modul který jsem původně vyvinul pro zákazníky prestahost.cz. Cena pro nehostované cca 1800 i s DPH můstek Prestashop Pohoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 V případě toho jestli je jen o export konkrétních objednávek, tak to není problém a daný modul jsem schopný za 1000Kč napsat, v případě zájmu prosím o pm. Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts