timeatop Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 (edited) Egy olyan problémával szembesültem, amelyet sehogyan sem tudok megoldani. Az a gond, hogy a modulok magyar fordításai eltűntek és helyükre visszakerültek az eredeti angol nyelvűek. A magyar nyelvű forditások mezői üresek és hiába írom be a megfelelő kifejezést és mentem ki, nem történik semmi, utána ugyanúgy üresek a magyar mezők. A többi fordítás működik, egyedül a moduloknál nem. Mit lehet tenni? Verzió: 1.5.3. Edited May 6, 2013 by timeatop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 ez esetleg nem segítség? http://www.prestashop.com/forums/index.php?/topic/239898-modulforditas/page__view__findpost__p__1184574 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeatop Posted May 6, 2013 Author Share Posted May 6, 2013 (edited) Sajnos nem segít, mivel nekem a fordításoknál a modul megvan, csak üres mezőkkel a magyar megfelelőknél. Korábban minden a legalaposabban le volt fordítva és két és fél évig tökéletesen működött és most egyből eltűntek a főoldali termékek modulfordításai. Kijavítom, mentem, de nem menti ki, maradnak az üres mezók és az eredeti angol szöveg (Kiemelt termékek helyett például Featured Products). Egy kis korrekció: a verziószám 1.3.2. Edited May 6, 2013 by timeatop (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 1.3.2? az egészen más az nagyon más. Ki a szolgáltató? Van automatikus mentése? Ha igen, nézz fel oda és tölts le egy mentést a hiba előttről. Meg tudod tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts