Andy-BK.cz Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Přes lokalizace / překlady se snažím upravit překlad emailové šablony defaultního theme. Bohužel, provedu úoravy a skončí toouto chybovou hláškou: Nelze zapsat jazykový soubor pro s předmětem e-mailu, cesta je: /data/web/virtuals/36251/virtual/www/themes/default/mails/cs/lang.php Eshop je updatovaný na nejnovější verzi Prestashopu a když přes FTP prozkoumávám adresáře, tak mám dojem, že tu cestu z chyby tam vůbec nemám. Tuší prosím někdo co s tím??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Liska Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Zajímavá chybová hláška. Emaily je asi nejlepší upravovat a překládat přímo v textovém editoru (Notepad++) z originální EN verze (\mails\en\). A pak uploadnout na hosting přes FTP do správné složky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel.kocarek Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Přes lokalizace / překlady se snažím upravit překlad emailové šablony defaultního theme. Bohužel, provedu úoravy a skončí toouto chybovou hláškou: Nelze zapsat jazykový soubor pro s předmětem e-mailu, cesta je: /data/web/virtuals/36251/virtual/www/themes/default/mails/cs/lang.php Eshop je updatovaný na nejnovější verzi Prestashopu a když přes FTP prozkoumávám adresáře, tak mám dojem, že tu cestu z chyby tam vůbec nemám. Tuší prosím někdo co s tím??? Ta adresa je struktura adresářů na serveru, tvůj web je v té složce www a od té složky to vidíš na ftp. Změna šablony emailu nepůjde patrně kvůli chybně nastaveným právům k souboru. V každém případě bych neměnil nic na ostrém hostingu, ale někde na testeru a potom provedl změnu přes ftp po ověření funkčnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
studionet Posted July 30, 2013 Share Posted July 30, 2013 Řešení je k nalezení zde, nebo česky zde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 (edited) . Edited August 24, 2013 by empty2 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) Ahoj...Tak ze samozrejme ze mi presta 1.5.6.1 sablona deafult taky blbne a nejde mi v administraci upravit sablony emailu. PZN: jen cesky preklad... anglicky a nemecky je v poradku ty fungujou, ale preklad ceske verze mi hlasi to co je viz nize.Tak ze jsem si stahla zminovany soubor AdminCustomerThreadsController.php pres FilleZillu, udelala jeho kopii, kdyby neco a dala si ji na stranu. Otevrela jsem tento soubor v notepad++ na radku 423 jsem nasla zminovany bug, copy paste z navodu od "studionet" viz dva prispevky nad timto, radek upraven. Ulozeno, fillezila, upload souboru, odpoved 226 transfer complete. Zavru FZ, vlezu do administracniho panelu presty, ctrl+f5, lokalizace, preklady, sablony emailu, cs vlajka... aaa ceka tam na me to same )) Kde delam chybu nebo co jsem vynechala?toto:chybí 0 prekladů v 0 šablonách pro Czech Vyskytl se problém pří získávání e-mailových souborů. Ujistěte se, že existují anglické soubory v adresáři /users/subreg/4792/sexyqueens.cz/themes/default/mails/en/ Edited August 27, 2014 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Tak se chyba našla... chybějící vyplněný text v EN verzi emailovych šablon. U mě to bylo "forward_msg.txt" stačilo jen něco napsat a CS překlady emailových šablon se rozjeli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts