wojpio Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Jak w temacie. Dodaj do ulubionych (na samej górze, po prawej, strona http://sklep.tutaj.pl) jest widoczne tylko w FF. Czyli w Chrome i MSIE nie jest widoczne i tak powinno być. Gdy 'Dodaj do ulubionych' działa, skutkuje to tym, że linki Kontakt i Mapa strony przesuwają się w prawo i słowo Kontakt włazi na ostatnie litery motta strony. W sumie mógłbym przerobić grafikę i to motto trochę ścisnąć, no ale nie o to dokładnie mi chodzi. Co zrobić, by w FF tez nie było tego 'Dodaj do ulubionych'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kaczor Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 W pliku blockpermanentlinks.css możesz dodać: #header_link_bookmark { display: none; } to będzie dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojpio Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Wiesz co?... Zrobiłem, jak powiedziałeś i... jest OK. :-) Wielkie dzięki. Jak jeszcze wymyślisz rozwiązanie poprzedniego problemu (bo w FF on ciągle jest) to nie wiem, co Ci zrobię. Skrzynkę piwa wyślę, czy co?... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts