Majk Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Zdravim zdejsi [spam-filter] a nadsence tohoto shopu,pred par dny jsem se odhodlal, ze ho prubnu .. a az na par zmatku a slozitosti si myslim, ze je fajn, lec mam nasledujici dotaz:Jak upravim pozici jednotlivych modulu ? V BO jsem nasel pouze jejich vertikalni presunovani v ramci budto leve, ci prave casti .. Jde mi o to, ze napr. modul Muj ucet bych rad prevedl do praveho sloupce, kde je i kosik.A dale upravil jeho polozky (napr. z nej odstranil slevove kupony, apod.)Bude to treba udelat nekde (a kde? ) natvrdo ve zdrojaku, bo na to staci BO ? Dekuji moc za kazdou radu ... M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 tak se zmenou z leveho ramce do praveho jsem si jiz poradil (dohledal jsem se v tomto foru) - skrze odstraneni a opetovnemu pridani modulu, lec jiz do jine pozice ...stale me ale trapi otazka, jak jednoduse upravit zmineny obsah jednotlivych bloku/modulu ? Nejen napr. zmineny obsah bloku s informacemi o uctu, ale napriklad i odkazy v zapati, ktere bych tam rad mel, jen ne vsechny defaultne uvedene (slevy, nejprodavanejsi, apod. apod.)Diky za kazdy tip Link to comment Share on other sites More sharing options...
moisidis Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Účet: modules\blockmyaccount\blockmyaccount.tplOdkazy v zápatí: modules\blockvariouslinks\blockvariouslinks.tplV Mozille nebo v Opeře si zobraz zdroják stránky a v něm hned uvidíš, ze kterých modulů se výsledná stránka skládá. Např. zápatí začíná ve zdrojáku textem <!-- MODULE Block various links --> a končí <!-- /MODULE Block various links -->IE otvírá zdroják v notepadu, takže to není barevně rozlišený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts