aro Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 (edited) PrestaShop 1.4.10.0 Zamówienie - jako gość (ale to bez znaczenia) Po potwierdzeniu zamówienia pojawia się podsumowanie. W jakim pliku siedzi konfiguracja tego podsumowania? Adresem w przeglądarce jest: /order-confirmation.php?id_cart=XXXX&id_module=6&id_order=XXXX ale nie wiem, z jakiego pliku pobiera dane Problem w tym, że w podsumowaniu są podstawione błędne informacje - nr rachunku bankowego wyświetla się w niewłaściwym miejscu. Nie wiem też, czy jest to błąd 1.4.10.0, czy gdzieś coś popsułem nieświadomie: Twoje zamówienie w sklepie ABC zostało zatwierdzone. Proszę dokonać wpłatę: - na kwotę 100 zł - do zamówienia z 10 1234 1234 1234 0000 1234 000 1234 <- tu się podstawia rachunek... - dane do przelewu FIRMA TEST Jan Kowalski Poziomkowa 12/12 00-500 Warszawa - do banku PKO Widzę już, gdzie jest problem. Dane są podstawiane z pliku /modules/bankwire/payment_return.tpl , ale co autor kodu miał na myśli: <br /><br />- {l s='to the order of' mod='bankwire'} <span class="bold">{if $bankwireOwner}{$bankwireOwner}{else}___________{/if}</span> "to the order" zostało przetłumaczone na "z zamówienia z", ale czy w tym polu ma się znajdować nr zamówienia, czy numer rachunku i powinien być opis "na rachunek" ? Edited April 27, 2013 by aro (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts