d_alinus2004 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 sal all, am o mica problema in ceea ce priveste blocul de produse promotionale de pe prima pagina. Am inceput sa modific tema "default" de la presta, am eliminat coloana dreapta si coloana stanga, dupa care am vrut sa maresc numarul de produse de pe prima pagina. Daca pun mai mult de 4 produse promotionale pe prima pagina, i-mi apare un loc gol intre blocul respectiv si blocul de sub el. Stie cineva unde ar trebui sa umblu pentru a putea afisa mai mult de 4 produse promotionale, fara sa-mi apara spatiul respectiv? Daca se poate sa postez si site-ul. va multumesc frumos si astept un raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Daca se poate sa postez si site-ul. Da, ar fi bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_alinus2004 Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Salut... OK .. site-ul este: http://firme365.ro/moto/index.php Daca observi, acum am 6 produse in blocul respectiv, dupa care apare un spatiu gol pana la footer. Daca las doar 4 produse dispare spatiul pana la footer, insa apare un gol in partea dreapta. Folosesc versiuna 1.5 de PrestaShop. multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts