geochrist Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Καλησπέρα Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του προγράμματος και πειραματειζομαι εδώ και μερικές ημέρες. Έχω όμως την ακόλουθη απορία: Έχω εγκαταστήσει το payment module: Cash on delivery (COD). Στην οθόνη του checkout εμφανιζεται ο τρόπος πληρωμής στα αγγλικά (τίτλος και περιγραφή). Πως θα μπορούσα να το μεταφρασω στα Ελληνικά; Το module έρχεται δωρεαν με το προγραμμα. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis S Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Καλησπέρα, Θα πας στο administration->Localization->Translations και μετά στο Combo Box επιλέγεις το Modules translations (ή κάπως έτσι). Επιλέγεις την Ελληνική σημαία στα δεξιά και σε πάει για να μεταφράσεις τα modules. Βρίσκεις το "cashondelivery" module και κάνεις τις μεταφράσεις. Φιλικά, Αντώνης www.printingideas.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochrist Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Αντώνη σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ηδη έχω κανει αυτό που προτείνεις αλλά δεν βρίσκω το module για να το μεταφρασω. Στην λίστα των modules λείπει το cashondelivery module. Αλλες ιδέες; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis S Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Αντώνη σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ηδη έχω κανει αυτό που προτείνεις αλλά δεν βρίσκω το module για να το μεταφρασω. Στην λίστα των modules λείπει το cashondelivery module. Αλλες ιδέες; Ευχαριστώ Δέν το έχω κάνει αλλά δοκίμασε το. Πήγενε στο δίσκο σου, στο root tou prestashop/modules/cashondelivery και πρέπει να έχει ένα el.php. Αν όχι δοκίμασε να ρίξεις το δικό μου και να δεις άν αλλάξει τίποτα. Φιλικά, Αντώνης www.printingideas.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochrist Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 (edited) Αντώνη το "δικο σου" που θα το βρω; Μπορείς να μου το στείλεις με ενα email; Edited April 27, 2013 by geochrist (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis S Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Αντώνη το "δικο σου" που θα το βρω; Μπορείς να μου το στείλεις με ενα email; Sorry... el.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochrist Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Σε ευχαριστώ θερμά. Αύριο θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερωσω. Και παλι σε ευχαριστώ για τον χρονο και τη βοήθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochrist Posted April 28, 2013 Author Share Posted April 28, 2013 Αντώνη σε ευχαριστώ. Όλα δουλεύουν μια χαρά με το αρχείο που μου έστειλες. Σε ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis S Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Αντώνη σε ευχαριστώ. Όλα δουλεύουν μια χαρά με το αρχείο που μου έστειλες. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν κανει τιποτα, Χαιρομαι που βοηθησα Αντωνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaik Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 παιδια ποιο Module δουλευετε? για 1.4.5.1 κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts