Redmarx Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Stahl jsem odtud modul Order Reference mod a po instalaci, kdyz kliknu v poslednim kroku objednavky na potvrdit (objednat), tak misto toho, aby se nacetla stranka "potvrzeni objednavky - vase objednavka byla odeslana ...", tak se nenacte nic, prazdna bila strana. Objednavka se skutecne odeslala a objednaci cislo bylo opravdu cislo, takze modul castecne funguje, ovsem samozrejme neni mozne, aby to tu stranku nenacetlo, takze jsem to zase odinstaloval. (Prestashop 1.5.4) Dotaz samozrejme je, zda to nekomu jinemu funguje? Jestli to teda nejak resit, protoze by se mi cisla objednavek jako cisla libili, ale potrebuju aby to bylo 100% funkcni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 toto je skôr otázka na toho, kto ten modul vytvoril Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Modul používám a funguje, ne tuhle přeloženou verzi, ale originální. verze 1.1 ... odkaz do diskuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmarx Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Dik, original mi taky funguje, respektive este budu muset vyresit fakturu, mam tam cislo objednavky jen 6 cisel, zatimco v objednavce mam 9 mist, protoze jsem to tak zadal v konfiguraci. Jestli to nepujde, tak to proste zmenim na 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czdawe Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Fakturaci nepoužívám, fakturu až v účetním programu. Číslo objednávky mám bez nul, dle mne k ničemu, důležité je pořadové číslo a né jestli je 6 nebo 9 nul před číslem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts