alim41 Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 İyi günler; Arkadaşlar ben prestashop ta yeniyim. Bir mağaza kurmak istiyorum fakat bir yerde takıldım aradım ama bulamadım. Sorum şu ben front office de birden fazla fiyat göstermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. PrestaShop versiyonu 1.5 Örnek Olarak : Fiyatt 1000 Tek Çekim 850 Taksitli 880 Havale 850 Kapıda ödeme : 850 gibi Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Merhabalar, Öncelikle PrestaShop ailesine hoş geldiniz Ve bir soru; sitenizde kredi kartı yani sanal pos modülü ya da PayU gibi modüllerden birisi kurulu mu ve uygulacak indirim oranları sabit mi ? Havale için yayınlanmış olan ücretsiz havale indirim modülü vardı 1.5.x 'in var mı bakmak gerek. Buradaki sanal pos modülü içerisinde kampanya oluşturma seçeği var kredi kartı peşin ve taksitli seçenekleri de bu şekilde düzenleyebilirsiniz. PayU gibi ödeme çözümü kullanmak isterseniz kullanıcı ekranından yapılabiliyor zaten. Son olarak kapıda ödeme modülü için indirim düzenlemesi gerek, bunun 1.5.x için olanı yok diye biliyorum ama bir bakıp buradan bilgi aktarırım. Şimdiden bol kazançlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Hızlıca bir göz attım; Burada 1.3.x için ücretsiz paylaşılmış bir modül mevcut, burada 30£ ve burada ise $32 olarak yayınlanmış. Bunun yanısıra şu an için düşük bir ihtimal ama forum sitelerine siz de bakabilirsiniz 1.5 belki ücretsiz yayınlanmış olabilir. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alim41 Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 shnslmz cevabınız için teşekkürler şuanda sanal pos kurulu değil zaten şu anda sistemi öğrenme aşamasındayım. benim amacım farklı ödeme seçeneklerinde farklı fiyatlar uygulamak ve bu fiyatları front office de göstermek. Sanal Pos kurduğum zaman sanal pos bunu yapabilecek mi ? Diyelim ki sanal pos ve havale modulunu kurdum sanal pos için ayrı fiyat havale modulu için ayrı fiyat belirleyebilirmiyim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Rica Ederim, Evet sanal pos modülünün yönetim paneli sayfasından bu gibi kampanyaları dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Ayrıca, sanal pos indirimi için ayrı kampanya havale modülü için de ayrı kampanya oluşturabilirsiniz. örneğin: kredi kartı peşin ödeme %5 indirim havalede ise %10 indirim oluşturabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alim41 Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 sizin adresini verdiğiniz sanal pos modulunu kurdum demo olarak şimdi bakıyorum. Bu modul sizin yazılımınız galiba şimdi deniyorum. Uploaded with ImageShack.us Bunu ürünlerde nasıl yapabilirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Ali Bey, Bu modülün yazarı #Mahmut Bey 'dir. Resimde gösteriğiniz düzenlemeyi sanırım ürün sayfasında belirtmek istiyorsunuz: bunun için themes/product.tpl dosyasını indirim oranlarına göre düzenlemeniz gerekmektedir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts