Jump to content

Farklı Fiyat Gösterme

alim41

Recommended Posts

İyi günler;

Arkadaşlar ben prestashop ta yeniyim. Bir mağaza kurmak istiyorum fakat bir yerde takıldım aradım ama bulamadım. Sorum şu ben front office de birden fazla fiyat göstermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. PrestaShop versiyonu 1.5

Örnek Olarak :

Fiyatt 1000

Tek Çekim 850

Taksitli 880

Havale 850

Kapıda ödeme : 850 gibi

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Merhabalar,

Öncelikle PrestaShop ailesine hoş geldiniz :)

Ve bir soru; sitenizde kredi kartı yani sanal pos modülü ya da PayU gibi modüllerden birisi kurulu mu ve uygulacak indirim oranları sabit mi ?

• Havale için yayınlanmış olan ücretsiz havale indirim modülü vardı 1.5.x 'in var mı bakmak gerek.
  • Buradaki sanal pos modülü içerisinde kampanya oluşturma seçeği var kredi kartı peşin ve taksitli seçenekleri de bu şekilde düzenleyebilirsiniz. PayU gibi ödeme çözümü kullanmak isterseniz kullanıcı ekranından yapılabiliyor zaten.
  • Son olarak kapıda ödeme modülü için indirim düzenlemesi gerek, bunun 1.5.x için olanı yok diye biliyorum ama bir bakıp buradan bilgi aktarırım.

Şimdiden bol kazançlar :)

shnslmz cevabınız için teşekkürler şuanda sanal pos kurulu değil zaten şu anda sistemi öğrenme aşamasındayım. benim amacım farklı ödeme seçeneklerinde farklı fiyatlar uygulamak ve bu fiyatları front office de göstermek. Sanal Pos kurduğum zaman sanal pos bunu yapabilecek mi ? Diyelim ki sanal pos ve havale modulunu kurdum sanal pos için ayrı fiyat havale modulu için ayrı fiyat belirleyebilirmiyim.

Rica Ederim,

Evet sanal pos modülünün yönetim paneli sayfasından bu gibi kampanyaları dilediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Ayrıca, sanal pos indirimi için ayrı kampanya havale modülü için de ayrı kampanya oluşturabilirsiniz. örneğin: kredi kartı peşin ödeme %5 indirim havalede ise %10 indirim oluşturabilirsiniz.