zazu Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 (edited) Salut baieti, vreau sa fac creez si eu niste reguli de pret pentru livrare si anume: - Penru o valoare a comenzii intre 0 si 49 lei, taxele de curier sunt 15 lei - Pentru o valoare a comenzii intre 50 – 99 lei, taxele curier sunt 10 lei - Pentru comenzii de peste 100 lei, nu exista taxe de curier Prima si ultima regula le-am implementat usor din setari. Cum fac sa pot implementa si cea de a 2 a regula? sa fac ca transportul intre 50 - 99 lei sa am taxa de 10 ron? Astept raspunsul vostru. Multumesc! Edited April 18, 2013 by zazu (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Salut, Dupa cum ai scris ... ar trebui sa fie simplu ... aplica regula de la punctul 1 ... numai ai alte valori nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazu Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Da, a fost foarte simplu. Am rezolvat. Ceea ce am facut au fost urmatoarele: - M-am dus pe TRANSPORT - INTERVALE DE PRET - si acolo am setate 2 intervale de pret pentru acelasi curier si anume intre 0 - 50 de lei, si intre 50 de lei si 100 - Apoi la TRANSPORT - am setat parametrii de COSTURI MANIPULARE la 0, iar LIVRAREA GRATUITA, am setat-o sa inceapa de la 100 de lei, pentru a aplica regula cu numarul 3 - Iar apoi jos la COSTURI - am setat suma de 15 respectiv 10 lei pentru intervalele de pret creeate la pasul 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts