mamaxam Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Dobrý den,chci se zeptat, zda-li jde nějakým jednoduchým způsobem upgradovat verze 1.1 na finální verzi 1.2Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Taky mne to zajima :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 de, ale prijdete o nastaveni a taky jestli mate CS tak nebude fungovat spravne a hlavne ani themes pod 1.2 nefungujou OK, ja osobne zustal u 1.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamaxam Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Tak to jsem cekal, ze vyvojari pocitaji s upgrady svych systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 presne zatim zustavam u 1.1, ktera funguje na 100% nez bugy prolezla 1.2 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamaxam Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 presne zatim zustavam u 1.1, ktera funguje na 100% nez bugy prolezla 1.2 :-) Bugy prolezla? Predpokladam, ze kdyz za verzi napisi FINAL, tak, ze v ni bugu bude minimum. Sam ji tedka testuji a zatim v poradku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 NJ, co cestina? Myslim, ze stabilnejsi prece jenom a kompatibilnejsi bude 1.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamaxam Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 NJ, co cestina? Myslim, ze stabilnejsi prece jenom a kompatibilnejsi bude 1.1. Ano, s cestinou bude asi problem. Na oficialnich strankach prestashopu je sice cestina, ale je kompatibilni pouze s verzi 1.0. Tzn., ze se i cestina do verze 1.1 se musela vselijak predelavat, ale myslim, ze struktura samotnych souboru pro preklad bude ponechana, takze by to zase tak velky problem byt nemel.Je to prozatim ma teorie, tak ukaze jen cas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 trosku sem si hral s 1.2 pres vikend, muj postreh je ze cestinu z verze 1.1 tam dostanete, musite ale postupovat presne podle navodu, takze copy, pak SQL atd..... jinak tabulky sou trochu jinak a jestli je PS 1.1 prelozena na 90% pak 1.2 s cestinou z 1.1 funguje tak na 65% a zbytek?? tak ten je na vas abyste si to samy prelozili, ja z AJ problem nemam ale je to opruz, takze zustavam u 1.1 a kdyz si vemu co skutecne je ve verzi 1.2 lepsiho oproti 1.1 tak mi to za to zatim opravdu nestoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamaxam Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 trosku sem si hral s 1.2 pres vikend, muj postreh je ze cestinu z verze 1.1 tam dostanete, musite ale postupovat presne podle navodu, takze copy, pak SQL atd..... Zkusim nejak tu cestinu dat dohromady.Je jiz zde nejake vlakno, ktere presne popisuje instalaci cestiny do verze 1.1 (copy, pak SQL atd...), ze by jste mi poslal link?Dekuji Milan Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 trosku sem si hral s 1.2 pres vikend, muj postreh je ze cestinu z verze 1.1 tam dostanete, musite ale postupovat presne podle navodu, takze copy, pak SQL atd..... Zkusim nejak tu cestinu dat dohromady.Je jiz zde nejake vlakno, ktere presne popisuje instalaci cestiny do verze 1.1 (copy, pak SQL atd...), ze by jste mi poslal link?Dekuji Milan pokud vim tak ne, pri instalaci jsem postupoval dle navodu na instal. verze 1.1http://www.prestashop.com/forums/viewthread/12062/#98476 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 trosku sem si hral s 1.2 pres vikend, muj postreh je ze cestinu z verze 1.1 tam dostanete, musite ale postupovat presne podle navodu, takze copy, pak SQL atd..... Zkusim nejak tu cestinu dat dohromady.Je jiz zde nejake vlakno, ktere presne popisuje instalaci cestiny do verze 1.1 (copy, pak SQL atd...), ze by jste mi poslal link?Dekuji Milan tak ted jsem si vsiml, ze 31.7.2009 byla vydana oficialni cestina pro verzi 1.2, testnu a pak dam vedet muj skromny nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 takze muj prvni dojem na instalaci verze 1.2.0.8 FINAL po zkopirovani na FTP to vyhodi chybu:Warning: include() [function.include]: Unable to access /data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/classes/LanguagesManager.php in /data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/index.php on line 29Warning: include(/data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/classes/LanguagesManager.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/index.php on line 29Warning: include() [function.include]: Failed opening '/data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/classes/LanguagesManager.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/index.php on line 29Fatal error: Class 'LanguageManager' not found in /data/www/ishopcentrum.cz/www.ishopcentrum.cz/install/index.php on line 30takze asi tak k funkcnosti one 1.2 final verze. hosting mam u C4 a zatim mi tam slapalo uplne vsechno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 zdravim, takze sem mi podarilo prokousat instalaci PS 1.2 final na hostingu, puvodni chyby co mi to hazelo byli v tom ze se mi pri prekpirovavani zmenili vsechyn pismena na "male" , zkusil jsem tam narvat "oficialni" cestinu z 31.7. k memu neblahemu zjisteni jsem zjistil ze je to cestina z verze 1.0 a je v ni prelozeno jeste mene nez v te verzi 1.1. ovsem pozor ma to jedno velke pozitivum cestina jde nahrat pres BO !!! takze zadne kopirovani a vkladani SQL dotazu. postup:1. tools - languages - pridat novy2. nazev: cesky ISO: CZ !!! pozor tady v tom je zmena , puvodne bylo CS!!! vlakja, obrazek, stav3,tools - translations - importovat jazykovy balicek !! zvolte stazenou cestinu ve formatu gzip z vaseho umisteni !!!4 zpet do languages, dejte aktivovat jazyk a nastavte ho jako vychozi5 HOTOVOdoufam ze je to jasne a prehladene, kdyztak piste PMJINAK mam dotaz zda se nekde nechcete podilet na doprelozeni do CZ, dnes jsem na tom zacal pracovat, pokud se pridate mohlo by to byt do tydne hotove, pak bych dal k dispozici za exportovany GZIP pro PS 1.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts