Jump to content

zboží - balení po více ks

seegr

Recommended Posts

Zdravím vás lidičky.

Potřeboval bych poradit.

Mám položku, která se prodává v balení po více kusech. Nevíte, jak docílit toho, aby se po přidání určitého počtu kusů zákazníkem do košíku, automaticky tento počet násobil žádaným počtem kusů v balení?

Snad jsem se vyjádřil dost srozumitelně :)

Díky

Petr

• 7 months later...

Taky bych neco takoveho potreboval. Nektere zbozi potrebuji prodavat napr. po 6ti kusech, ale chci zobrazovat cenu za kus a taky aby se ukazovala na heurece a pod... Zencart na to mel vychytavku v podobe "pocet ks v baleni", kde to slo nastavit. V preste jsem nic takoveho nenasel, ani jako placeny modul :(

• 2 weeks later...

Ahoj

tak mám již hotový modul, který umožňuje prodej po celých balancích, počet kusů v balení se nastavuje u produktu v adminu, po přidání do košíku to přidá počet celého balení, v případě že přidání se opakuje tak to přidá další celé balení.

V případě zájmu prosím o PM, cena modulu je 500Kč, do PM prosím připojte fakturační údaje, pro vystavení dokladu.

Hans

On 12/31/2013 at 4:06 PM, Hans_k said:

Ahoj

tak mám již hotový modul, který umožňuje prodej po celých balancích, počet kusů v balení se nastavuje u produktu v adminu, po přidání do košíku to přidá počet celého balení, v případě že přidání se opakuje tak to přidá další celé balení.

V případě zájmu prosím o PM, cena modulu je 500Kč, do PM prosím připojte fakturační údaje, pro vystavení dokladu.

Hans

A kdyz si nekdo zmeni pocet kusu v kosiku? Je to ohlidane?? A funguje to tak, ze kdyz zadam 2 kusy do kosiku, tak to vyhodi hlasku ze minimum je napr. 6ks, nebo to prida 2x minimalni pocet?

On 12/31/2013 at 4:54 PM, CUBE-IN said:

A kdyz si nekdo zmeni pocet kusu v kosiku? Je to ohlidane?? A funguje to tak, ze kdyz zadam 2 kusy do kosiku, tak to vyhodi hlasku ze minimum je napr. 6ks, nebo to prida 2x minimalni pocet?

Změny kusů v košíků jsou pohlídané, směrem nahoru to přidává po počtu balení, stejným způsobem se chová i když zákazník poníží počet zboží v košíků v případě že zadá číslo, tak se to zaokrouhlí směrem nahoru na balení, vše se děje k hodnotě zadané u položky.

Zatím nikde žádná hláška o tom není, zkusím se nato ještě podívat jestli to půjde. Hned to pří minimální počet v balení.

Hans 

Tak modul je skoro připravený informace o tom že zboží je prodejné pouze na celé kusy se zobrazuje v kategoriích i detailu produktu a také je info v objednávce.

Ještě musím udělat testy v různých prohlížečích a počítám že zítra bude hotovo, tak pak jsem dám vědět se screeny.

Hans

• 2 years later...