kingdom123 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Witam, Próbuje zrobić paczki produktów i mam mały problem. Załóżmy, że prowadzę sklep monopolowy i sprzedaje alkohol konkretnych marek. Mam już na stronie jako pojedyncze produkty: - Wódka firmy Smirnoff - 10zł - Wódka firmy Maximus - 10zł - Wódka firmy Bols - 10zl - Wódka firmy De Luxe - 10zl - Wódka firmy Zawisza - 10zł Teraz sprawa ma się w następujący sposób: Każda z w/w wódek ma 4 rodzaje "mocy" - 5% - 10% - 15% - 20% Chcę zrobić za pomocą opcji "Pack", 5paki w cenie 40zł z możliwością osobnego wyboru mocy dla każdego z 5 produktów w 5 paku, z automatycznym uaktualnieniem stanu produktów po zamówieniu. Ktoś może pomóc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keutche Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Witaj, Myślę, że rozwinął moduł, którego szukasz Czy mówisz po angielsku? Jeśli tak, to PM me wyślę Ci link do wersji demo i dać opis functionnalities modułu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts