pipinek_ivosek Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Potřeboval bych poradit s přidáním IČ do faktury když zákazník nakoupí na Firmu. Fakturační adresa vyjede správně ale chybí tam položka IČ a přitom DIČ tan je. V šabloně PDF se vypisuje proměnná "{$invoice_address}" která obsahuje celou adresu. Bylo by zapotřebí dostat do proměnné ještě IČ ale nemůžu na to přijít. Za každé info moooc děkuji. Přikládám vzhled fakturky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reznimic Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 (edited) Ahoj, resil jsem to pred chvilkou, ale jelikoz jsem od prirody linej, tak jsem se s tim moc necrcal, takze to urcite jde nejak lepsic udelat classes/pdf/HTMLTemplateInvoice.php $sql = 'SELECT (dni) FROM ps_address WHERE id_address = '.(int)$this->order->id_address_invoice; $totalShop = Db::getInstance()->getValue($sql); potom to posli do sablony 'dnimoje' => $totalShop, No a zobraz ve fakture kde potrebujes. Edited April 19, 2013 by reznimic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts