a-z PCservis Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Dobrý den,potřebuji helpnout, po update tinyMCE mi to vyhazuje hlášku:"Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/xxx/xxx/js/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/tinybrowser/config_tinybrowser.php on line 24"...neví někdo jak se jí zbavit ?Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 zkus jeste jednou provest update, nejlepe nejkou osvedcenou verzi, taky sem mel problem, pak jsem is stahl jinou verzi a je to ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Zdravím,cvrkon: jakou ver. používáš, já tam šupnul (TinyMCE_update_v.3 + TinyBrowser), kterou jsem někde tady na fóru našel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 ja ji mam z www.prestashopcesky.czje tam i popis Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 díky, kouknu se na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 stále ta stejná chyba:Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /home/xxx/xxx/js/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/tinybrowser/config_tinybrowser.php on line 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 jakou mas veri presty? ja pouzivam 1.1 final Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 já zatím taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
nses Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Tiez mam ten isty problem - chybova hlaska vyskoci po kliknuti na tlacidlo prochazet/prechadzat, zrejme sa jedna o php safe_mode = on ( Ale na to su to vacsi odbornici :-))Ciastocne riesenie: Potrebne obrazky som prekopiroval do zlozky public_html /img.Zadat cestu (URL) k obrazku, moze vyzerat napriklad takto: obchod.com/img/obrazok.jpg Kliknut na vlozit a je to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted August 1, 2009 Author Share Posted August 1, 2009 zatím to přesně tak dělám jako ty "nses" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 zkuste v .htaccesspridat : # adjust memory limit php_value memory_limit 32M #php_value max_execution_time 18000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted August 2, 2009 Author Share Posted August 2, 2009 to vigel:tak takhle to dopadlo:Soubor .htaccess, který je umístěný na FTP, pravděpodobně obsahuje chybu.Možné příčiny: 1. Používáte chybný zápis hodnoty pro změnu nastavení PHP serveru v souboru .htaccess. 2. Zkoušíte nastavit parametr serveru, který není povoleno měnit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Já v .htaccess používám# adjust memory limitphp_value memory_limit 64Mphp_value max_execution_time 18000Samozřejmě záleží na hostingu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 to vigel:tak takhle to dopadlo:Soubor .htaccess, který je umístěný na FTP, pravděpodobně obsahuje chybu.Možné příčiny: 1. Používáte chybný zápis hodnoty pro změnu nastavení PHP serveru v souboru .htaccess. 2. Zkoušíte nastavit parametr serveru, který není povoleno měnit. kontaktovat hosting o povoleni Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 timto by to byt nemelo a hlavne kazdy "normalni" hosting u nas ma tyto limity pevne nastaveny bud na 32/64M pochybuji ze by to menili pro kazdy hosting jak si kdo rekne a hlavne me nenapada jaky vliv by melo mit toto nastaveni na tinyMCE. toto nastaveni se tyka pameti a pripadneho kopúirovani souboru (tech vetsich) na server a hlavne kolik instukci dokaze server obslouzitja bych ti doporucil pokud je to mozne, nahrat cisou instanci ps 1.1final, instalace CS a pak update a uvidis, ja nez vsechno doladil tak sem kopiroval PS asi 5x Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 to cvrkon:...máš pravdu, v druhé části mi to nepříjde moc elegantní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 to cvrkon:...máš pravdu, v druhé části mi to nepříjde moc elegantní. to hej a jak rikam, co hosting to jine nastaveni, ja pouzivam C4 a presta mi jede v poho bez toho ze bych musel nejak .htaccess menit,a le zkousel sem napr. magento a tam sem prepisoval pulku souboru protoze mi top hosting nepodporoval nebo to byli nepristupne syntaxe. neni od veci si obcas precist funkci phpinfo() Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts