MrPetri Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Witam wszystkich. Mam problem, instalacja przebiegła prawidłowo żadnych błędów ale strona jest rozjechana. Od wczoraj przeczytałem całe forum i nic takiego nie znalazłem o wersji 1.5.4. Dopiero zaczynam zabawę z prestą i nie bardzo wiem co sie z czym je mógł by ktoś łopatologicznie wytłumaczyć co mam zrobić żeby to zaczęło chodzić. Hostnig mam na home.pl. adres strony presta.apix.eu. Z góry dziękuje i proszę o jakąś podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Jak rozwiązałeś problem, mam podobny, a widzę sklep już u Cb działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrPetri Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 U mnie przyczyna leżała po stronie home.pl zła interpretacja skryptu php. Wyłączenie skryptów w plikach .htaccess modułów i tematów pomogło. przykład "#<FilesMatch "\.tpl$"> #Deny from all #</FilesMatch>. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts