gyula21 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Sziasztok A nagyobb cégek nyomán a mi webáruházunk is szeretne olyan akciókat tartani, hogy pl.: Szerdánként a gyerekcipőket 10%-al olcsóbban lehet nállunk kapni. A kérdésem lényege az, hogy, hogyan lehet egy napra rakni és, hogy hetente ugyanazon a napon? (Esetünkben Szerdánként). Mert eddig csak olyat találtam, hogy egy bizonyos ideig minden nap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 több akciót állítasz be az nem megoldás? beállítod az első akciót e hét szerdára, a következő akciót a következő hét szerdára, és így tovább. Kicsit manuális munka, de hamar megvan egy év is akár. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 És úgy lehet gyorsítani, hogy webshopban beállítom az első alkalmat, majd MySQL-ben többszörösítem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Nem néztem még meg, de megvizsgálhatod. Szerintem ott is a dátumok átírásával lehetséges. Személy szerint nem tartom jó ötletnek mert nem tart sokkal tovább adminban ezt létrehozni mint sqlben kutakodni, de mindenképp nézd meg ezt a lehetőséget is. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 És ha egy hónapnyit csinálnék meg előre és utánna csak a dátumokat módosítom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 az is jó megoldás lehet ki kell próbálni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts