Lacibattya Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 A szamlazz.hu rendszerét szeretném használni számlázásra. Valaki kapcsolta már össze a prestával vagy egyáltalán van rá mód? A számlázz.hu-nál semmit nem tudtak erről mondani. Egy php fájlt adtak és annyi. Vagy van ami működőképes és jó? Köszi SzamlaAgent.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Én Axel-Pro-val kötöttem eddig össze a Prestashopot, ott elég jól megy minden. Ahogyan átfutottam nagyjából ez is hasonló. Php-ket kell készítened amik a shoppal kommunikálva xml-t készítenek kimenetnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gremovan Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Üdv! Látom, nem friss a téma, de azóta valaki gyűjtött már tapasztalatot ezzel? Van akinek működik? Potyára nem ölnék bele időt ha van rá megoldás, vagy működésképtelen a dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntR12 Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Biztosan megoldható. Én provimax számlázóval kötöttem össze oda-vissza módon, ami azért volt bonyolultabb, mert az egy desktop program, tehát még az API-t is fel kellett építeni. A szamlazz.hu-nak kész API-ja van, neked csak az adatok küldését kell megoldani a shopból és vissza, ha erre is van igény. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Én Axel-Pro-val kötöttem eddig össze a Prestashopot, ott elég jól megy minden. Ahogyan átfutottam nagyjából ez is hasonló. Php-ket kell készítened amik a shoppal kommunikálva xml-t készítenek kimenetnek. Tudnál nekem segíteni, hogy az ügyletimport.php fájlban milyen adatokat kell megadni, illetve mire kell kicserélni a minta php fájlt (táblanevek és egyéb elérhetőségek) ? 1.4.1.0 presta. Köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 ügyletimport.php? Nálam három van ugye: termékek, ügyvitel és vevők. Az ügyvitelben viszem át a rendeléseket. Lekérdezek mindent a "ps_orders, ps_customer, ps_address" táblákból, illetve pontosan azokat a sorokat kérdezem le amik még nincsenek szinkronizálva. Az axelpro súgójából kiderül, milyen adatokat kell / lehet átadni. Ahol készítem az xml-t, ott beleteszem a lekérdezésből származó változókat a megfelelő helyre és szinte kész is. Nálam kb 90 soros ez a php. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacibattya Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 És létrehoztál a táblákban külön "szinkornizláva" mezőt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Így van ahogy mondod, van külön "szinkronizalva" oszlop azokban a táblákban ahol ez szükséges. 1-es lehet vagy 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Hamarosan nekiállok a számlázz.hu-nak. Ha valaki esetleg már megcsinálta azóta, és vannak tapasztalatai, ossza meg. Kösz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Én vevő lennék a modulra ha elkészül, ha ez motivàl valakit! Nincsenek millióim, de egy reális àrat el tudok fogadni! ha valaki vàllalkozik rà keressen meg emailben: [email protected] Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Én megcsináltam (1.5.4), de nincs továbbadható formában. Ha van rá kereslet, lehet nekiveselkedek egy installálható változatnak. Annyit azért elmondok, hogy nem automatán számláz a progim, hanem a rendelések listájához tettem egy "számlázom" gombot, ez készítteti el a számlát a számlázz.hu-val 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 (edited) @wilbury Köszi a visszajelzést! Az egyáltalán nem baj, hogy nem számláz automatán, mert nem online cuccról van, szó, inkább gondolom ott lenne érdekes! Érdekelne a dolog, de tudnom kéne egy kb árat! Tudom nehéz ez igy, de amig nem tudom mibe fájna kb, addig nem tudom azt sem mennyire kéne ez nekem! Gondolj arra hogy másoknak is kellhet! Mi ketten lennénk rá vevők eddig! Ja és az 1.5.4 az tökéletes, mert mindkettőnknek az van! Köszi! Encsi Edited June 1, 2014 by Encsike (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakro Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Készítettem én is egy modult. Ez szállítható. A számlákat a vásárlás után automatikusan küldi a számlázz.hu felé (a számla rögtön elkészül). A modul szállítható állapotban van. Kisebb fejlesztések még lehet kellenek hozzá. Ezért az első érdeklődőknek, akik vállalják a tesztelés esetleges rizikóit (pl. egy-egy téves számla) jelentős árengedményt adok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encsike Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Én vállalom a teljes tesztelést, legfeljebb lesz pár stornó számlám! De nekem az kéne, hogy ne legyen automatikus a számlázás, hanem csak ha én is megerősítem! hm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THoMZoNE Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 On 6/14/2014 at 12:53 PM, diakro said: Készítettem én is egy modult. Ez szállítható. A számlákat a vásárlás után automatikusan küldi a számlázz.hu felé (a számla rögtön elkészül). A modul szállítható állapotban van. Kisebb fejlesztések még lehet kellenek hozzá. Ezért az első érdeklődőknek, akik vállalják a tesztelés esetleges rizikóit (pl. egy-egy téves számla) jelentős árengedményt adok Üdv! 1.7.6.x verziókkal is szépen működik? A Bugokat sikerült kiküszöbölni? Tervbe van a modul megvásárlása, de feleslegesen nem szeretnék pénzt kidobni. Köszönöm a választ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Szólj, ha nem sikerül választ kapni, szólok a fejlesztőnek egy másik csatornán. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandallo-futar Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Sziasztok! A Számlázz.hu-val tavaly ősszel futottam egy kört. Sajnos az illesztő modul nem támogatta az 1.7-es prestát. Viszont egy másik on-line számlázó (Billi...) rendszerrel remekül együttműködik az áruházam. És nem utolsó sorban ingyenes a modul... Nem reklámozni szándékozok ezért nem írom ki a teljes nevet. Egy tipp ha valaki belekezd. Ha teszt üzemben minden működik és átállítod élesre a rendszert akkor új virtuális számlatömb számot kapsz. Ez át kell írnod az illesztő modulban. Különben az első éles számládnál nézel mint hal a szatyorban, mert nem készül számla automatikusan! 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Nagyon köszönjük a hasznos tanácsokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THoMZoNE Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 On 6/14/2014 at 12:53 PM, diakro said: Készítettem én is egy modult. Ez szállítható. A számlákat a vásárlás után automatikusan küldi a számlázz.hu felé (a számla rögtön elkészül). A modul szállítható állapotban van. Kisebb fejlesztések még lehet kellenek hozzá. Ezért az első érdeklődőknek, akik vállalják a tesztelés esetleges rizikóit (pl. egy-egy téves számla) jelentős árengedményt adok Sikerült frissíteni / javítani a modult? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 21, 2020 Share Posted April 21, 2020 Nem válaszol. Ezt ajánlom inkább: https://addons.prestashop.com/en/accounting-invoicing/23563-szamlazzhu-integration.html Bár a programozót (B. Ákos) majdnem lehetetlen elérni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts