csaknoriss Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Hello! Mtől van, hogy a modulok oldal az adminon belül nem tölt be? Minden más működik... A tegnapi napig az is ment rendesen, ma reggel már nem... 1.4.8.2 a prestashop Segítsetek kérlek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaDoc Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 És semmi kiírás (fatal error pl)? Csak nagy üresség? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 A fehér háttért látszik csak...nincs hibakód....viszont az alkalmazások oldal is ugyanezt produkálja, viszont a többi oldal tényleg jól betöltődik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 (edited) Azért nem töltődik be mert az egyik modul hibás. én ezt szoktam csinálni: a modulok mappáról készíts mentést. Aztán egy kis játék: a modul mappából abc sorrendben kezd el kitörölgetni a modulokat. Ha mondjuk "a" betűvel van modulod 3, akkor azt a hármat töröld ki, és jegyezd meg hogy az a-t törölted. Kitörlöd, megnézed admin felület moduljait (frissítés) ha még mindig fehér akkor így mész tovább abc sorrendben. Tegyük fel elérsz a g-hez, kitörölsz egy rakás modult, megnézed admin felületet: bejön. Nagyon jó, akkor a hibás modul a g "szekcióban" van, így már le van szűkítve a kör. Visszamásolsz mindent a mentésből, és elkezdesz csak a g-vel foglalkozni. Ugyanezen módszerrel mehet a dolog: elkezded a g-seket egyenként törölni, mindeközben figyeled az admin felületet. Amikor bejön, akkor értelemszerűen az a g-s modul lesz a hibás amelyiket utoljára törölted Természetesen lehet ezt nem-törléssel is játszani, elég ha átnevezed a modul mappáját, esetleg minden mappa után teszel es 2-est. Ez is ugyanazt eredményezi. Egyébként nyilván be lehet kapcsolni a show_errors-t is, akkor rögtön megkapod melyik modul okozza a hibát. config/config.inc.php: @ini_set('display_errors', 'off'); => ezt "on"-ra tenni így: @ini_set('display_errors', 'on'); Edited April 11, 2013 by pattila01 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 (edited) köszönöm. bekapcsoltam a hiba jelentés funkciót meg mondta mi a problémám, már is megoldódott a dolog! Köszi! Edited April 11, 2013 by csaknoriss (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 szerkesztettem a hozzászólást. lehet hogy van okozhatja ezt más is. Nézd meg melyik modul okozza a hibát és akkor okosabbak leszünk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Már megoldódott köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts