Piotr Kaczor Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Cześć wszystkim Każdy towar który sprzedaje w moim sklepie ma swój przypisany numer index (w angielskim tłumaczeniu reference), niektóre z towarów są do wyboru w kilku kolorach przy czym każda wersja koloru to też inny numer index. Chciałbym dodać te produkty jako jeden z możliwością wybrania koloru, wszystko jest super bo Prestashop umożliwia mi dodanie do każdej wersji kolorystycznej jej własny index. Numer index jest w moim przypadku bardzo ważny bo ludzie często dokonują zakupu korzystając z papierowych katalogów. Wpisują, w mojej wyszukiwarce na stronie, numer index i tak znajdują podstronę z opisem produktu. Niestety wyszukiwarka, przynajmniej w wersji Prestashop 1.5.4 nie znajduje numerów index dodanych do kombinacji atrybutów. Czy znacie jakiś sposób by osiągnąć efekt wyszukiwania wszystkich numerów index? Jak było w poprzednich wersjach? Edited March 2, 2019 by Piotr Kaczor ort (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsocha78 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 (edited) Cześć Mam ten sam problem. Udało Ci się to rozwiązać? Mam wersję 1.5.6.2. Edited March 18, 2014 by pawelsocha78 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelsocha78 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Witam, Udało mi się znaleźć FIX. http://www.prestashop.com/forums/topic/175234-fix-include-search-by-attribute-references-in-search-results/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixelyo Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Mam podobny problem jednak chciałbym wyszukiwać produkty w panelu administratora. Czy jest na to rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts