PsMax Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 תיקוניםקישור להורדת קובץ תרגום לפרסטהשופ בעבריתתרגום לא מושלם עדיין מבקש פידבקים לתיקונים מסחר אלקטרוני Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 שלוםהאם משהו הצליח לעבוד עם התרגום המצורףקבלתי הודעה שהקבצים הנ"ל חסריםprestashop/mails/he/shipped.htmlprestashop/mails/he/shipped.txtprestashop/mails/he/in_transit.txtprestashop/mails/he/in_transit.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 מצורף התרגום למייליםמשום מה לא מצליח לצרף את הקובץאז קבלו קישור להורדהתרגום אימיילים Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 איך אפשר להעלות את 2 הקבצים יחד?לא הצלחתי בשום צורה ודרךאשמח לעזרהתודה רבה :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 עדיף להוסיף קבצים אלו ידנית ב FTP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonk Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 אני לא מבין משהו, למה אף אחד לא כותב כמו שצריך את ההסבר לבעיה?!?!כולם שואלים את אותה השאלה ואף אחד לא עוזר. אם אתם יודעים אז מה הבעיה לעזור עד הסוף?לדוגמא: עדיף להוסיף קבצים אלו ידנית ב FTPלאן?!?למה לא להסביר לאן להעלות את הקבצים?עד שיש פורום בעברית אז הכל לא ברור... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/27129//__. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonk Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 תודה אופיר, אבל זה לא עוזר לי. שוב, לא ברור לי לאן אני אמור להעלות את התיקון, הקובץ או כל שם אחר שנתנו לזה פה... אני מבין מה אני עושה, אך יש דברים מאוד לא ברורים. כשאני מתקין את השפה העברית אני מקבל רואה סימון צהוב ליד השפה העברית. למטה זה מראה לי שחסרים קבצים רבים. השפה לא משתנה כי אני לא יכול להגדיר אותה. היא פשוט לא קיימת. למשל: התקנתי איטלקית, אך החנות לא הפכה להיות כתובה באיטלקית, אלא נשארה באנגליתההבדל הוא שאת האיטלקית אני יכול לראות כעוד שפה, היא מאושרת בסימן ירוק בצד, לעומת העברית, שלידה יש משולש...לאחר התקנת השפה מה צריך לעשות?אם התקנתי איטלקית אז מה אני אמור לעשות על מנת לראות את החנות באיטלקית?אני אשמח לכתוב מדריך שיסביר לכולם מה לעשות ברגע שאני אצליח לראות עברית בחנות, רק בבקשה תסבירו כמו שצריךתודה רבה Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 תתקשר אליי052-7675044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 עדיף להוסיף קבצים אלו ידנית ב FTP אתה יכול להסביר מזה אומר ואיך עושים את זה?באמת שלא ברור כל העניין הזה...למה לא להעלות תשובה מסודרת שכולם יבינו ממנה?תודה.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 טוב, הצלחתי בסופו של דבר לסדר את זהאז לכל מי שלא עובד לו ולא הבין למה (מן הסתם..) זה הפיתרון:שמתי לב שכל השגיאות על הקבצים היו על תיקייה בשם ilוהתיקייה המקורית היתה תחת השם heהשם שהגדרתם תחת iso codeהוא זה שהתוכנה פונה אליה ומחפשת בה את הקבציםומאחר וההגדרה הנכונה היא ilוהתיקיות עצמן היו תחת השם he זה פשוט לא עבד. אז תבדקו ש2 השמות תואמים אצלכם- במידה ולא, תשנו זאתאת קבצי המייל עצמם תעתיקו ידנית לתיקיה mailsאח"כ בתוכנה עצמה תשנו את ההגדרות ברירת מחדל של התוכנה לעברית וכו'אצלי זה עבדאם מישהו צריך עזרה- אשמח לעזור Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 עידכון נוסף- מסתבר שהקובץ החדש לא תקיןהאופציה היחידה שעבדה לי היא התקנה של הקובץ שנמצא כאן באתר- לא החדש שהעלויחד עם עדכון של קבצי המיילומעבר לזה, אני רואה שאין שום תרגום לצד הקדמי של החנות שזה הכי חשוב.הטמפלט לא תואם לRTL וגם השמות של הקטגוריות לא תורגמויש לכם מושג באיזה קובץ אפשר לשנות את הטמפלט? איפה כל ההגדרות תצוגה יושבות? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 הגדרות הטמפלט העיקריות יושבותבקובץglobal.cssשנמצא תחתthemes/prestashop/ (for example)css/יש שם עוד קבצים מסוג זה אך זה העיקריחג שמחאופירatarim.ofir.com.es Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 תודה רבה אופיראתה יודע אולי איפה ההגדרות של הHTML עצמו?כדיי להתאים את התבנית לעברית צריך להכניס בbodyהגדרת direction-rtl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 זה באותו קובץשם מרטלים למיטב זכרוניגם עם text-align Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 כן, הבנתי את זה בסוף :-)סיפור לא קטן להתאים לזה עיצוב..יש לי 2 שאלות נוספות בנושא אם תוכל לעזור לי :1. משום מה לא הצלחתי למצוא איפה תורגמו המילים שכתובות בראשי קטגוריות וכו'יש שם איזה 2 שגיאות בסל שאני רוצה לתקן ולא מצאתי את זה בשום קובץ2. אני רוצה להתאים 2 קבצי CSS שוניםאחד לאנגלית והשני לעבריתאיפה אני מגדירה כזה דבר?תודה רבה... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 css זה הגדרות עיצוב לא תכניםבקבצי התרגום אמור להיות הכליכול להיות שההפניה לקבצי ה CSSנמצאת בenglish.php/en.phpor hebrew.php/he.phpאו בקבציindexשל מחיצות השפותאם הצלחת ספרי לנו Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 כן ברור לי שזה לא קשור לCSSשאלתי בלי קשר מצאתי את התרגום הבעייתי אבל זה לא משתנה.. אני אסביר:ראיתי שכל מה שתורגם בתור סה"כנכנס עם סלשזאת אומרת- סה"/כוניסיתי לשנות את זה אבל זה לא השתנהיש לך מושג למה?לפי מה שהבנתי, אותן הגדרות תרגום נמצאות גם בBACK OFFICEואפשר לשנות משם... ושם זה כתוב בצורה טובה בלי סלש, בדקתי הכלמה שעוד יותר מוזר זה שיש חלקים שזה עולה עם סלש ויש כאלה שזה בסדרכך שזה לא משהו גורף..בעניין ההגדרות עברית אנגלית, אני אבדוק את זה, תודה!כשאסיים הכל אעלה לינק לאתר החדש..בהמשך אני מקווה גם להעלות קבצים עם כל התיקונים של התרגום ועם התאמת הטמפלט לRTL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 תנסי לבדוקעם דפדפנים נוספיםhttp://matalon14.co.il/כאן זה מופיע בסדראבל זו גרסה ישנה יותר Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 בדקתי עם פיירפוקס ואקספלורר- גרסאות מעודכנותאותו דבר בשניהם.. זה ממש מוזר Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts