milderaser Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Zdravím. Řeším jeden problém - chtěl jsem nainstalovat jednu šablonu - mobilestore, co je free na nejnovější verzi presthy 1.5.4.. Nakopíroval jsem složku theme v ftp klientovi. V administraci jsem dal aby výchozí šablona byla ona theme 001 (mobile store) a když jsem pak dal svou stránku, tak mě to načetlo jen bílou obrazovku. NEvíte kde je chyba? Myslím, že se s tím hodně lidí setkalo, tak snad se dobrá duše, která mi řekne co s tím poradí. Děkuji předem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Temy instaluj cez modul nie kopirovanim cez FTP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Njn. ale ta šablona je v raru a když to dám přes import šablon tak to píše: "Jsou povoleny pouze zip soubory" A přímo v dané šabloně, když to rozbalíme je napsáno, že to mám nahrát do root adresáře stránek složku theme. Pak je tam v tom raru daný manuál a složka sources. Nevíte někdo co s tím? Moc se mě líbí, rád bych ji použil a nevyužíval defaultní. A na 1.5.4 pořádné free šablony nejsou. Chtěl bych něco jako je defaultní (tj menu po obou stranách, ale hezčí a kulatější hlavičku a menu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Posli o aku temu sa jedna. Takto je tazko radit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Nevím, je to nějaká divná šablona. Raději nainstaluji jinou. Každopádně díky za snahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts