emirbayram Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 1.5.2.0 sürümünü otomatik güncelleme ile 1.5.4.0 yükseltilmesi sonrasında yazılar blok içerisinde sag tarafa dayandı bunun çözümü varmıdır Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Merhaba Emir Bey, Bu basit bir sorun aslında, css dosyalarını düzenleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Buradan ya da özel mesajla mağaza adresini iletebilirseniz, daha detaylı bilgi aktarabiliriz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 dilinizin özelliklerine bakın rtl dil aktif mi ondan olduğunu zannediyorum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Sorun çözüldü sanırım .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirbayram Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 dilinizin özelliklerine bakın rtl dil aktif mi ondan olduğunu zannediyorum Yardımın için teşekkür ederim dediğin gibiymiş :=) Sorun çözüldü sanırım .? Konuya göstermiş oldugun ilgi ve yardım etme arzusu için teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts