pawel.m Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Zdravím, dokázal by mi někdo poradit? Odedneška mi najednou při pokusu o vygenerování faktury u nové objednávky na bílou obrazovku vyskočí "Invalid date" Nevěděl by prosím někdo? Děkuji všem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Zrejme mas moji starou upravu faktury pokud mas fakturu u me koupenou tak si zadej o upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel.m Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 (edited) No to si nemyslim. Teď jsem zjistil, že tato hláška se objeví i zákazníkovi po potvrzení objednávky.... takže vůbec netuším kde se stala chyba.... nevěděl by prosím někdo Edited April 9, 2013 by pawel.m (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Česká Faktura Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Verze Prestashopu ? zkousel si zapnout display_errors ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel.m Posted April 10, 2013 Author Share Posted April 10, 2013 Vyřešeno. Chyba byla v číslování faktur kde mi naběhla faktura č 20130100. nevím proč ale z nějakého důvodu si myslí že je to datum a označí ho jako v chybném formátu. Po zadání číslování 201300100 vše v pořádku... :-( jsem z toho jelen, ale vyřešil jsem to :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts