sabin Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Salutare, Am si eu o problema cu siteul, nu mai pot sa uploadez o imagine pentru un produs nou. A mers fara nici o problema pana cand brusc nu am mai mers. Siteul este http://www.e-sanatate.net/ si ruleaza pe 1.5.2.0 Ma gandesc ca poate s-a intamplat ceva cand am schimbat hostul pentru site. Am trecut de la un provider la altul.... Poate cineva sa ma ajute ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 sal! am patit si eu, de fapt imaginile iti apar pe site fa-i o recompilare si incearca din nou Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 sal! am patit si eu, de fapt imaginile iti apar pe site fa-i o recompilare si incearca din nou Salut Cornel, Tu zici sa regenerez imaginile Preferences Images sau te referi la altceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornel_M Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 nu, de la Advanced >> Performance, Force recompilation si clear cache la mine dupa asta a mers, si am gasit imaginile respective atasate de produs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 nu, de la Advanced >> Performance, Force recompilation si clear cache la mine dupa asta a mers, si am gasit imaginile respective atasate de produs Am incercat si nici o schimbare..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Spatiu pe hosting mai ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Spatiu pe hosting mai ai ? Am spatiu pe hosting. M-am asigurat si directorul img are drepturi 777 Tot nu ma lasa sa uploadez imagini pentru produse. Alte idei ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Salut, pentru a vedea ce erori ai ar trebui sa cauti in config/config.inc.php linia asta: @ini_set('display_errors', 'off'); si modifica in @ini_set('display_errors', 'on') Apoi poti reveni cu erorile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 Salut, pentru a vedea ce erori ai ar trebui sa cauti in config/config.inc.php linia asta: @ini_set('display_errors', 'off'); si modifica in @ini_set('display_errors', 'on') Apoi poti reveni cu erorile. Am modificat, acum este on in loc de off. Imi poti spune de unde citesc erorile ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 incearca un upload. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 11, 2013 Author Share Posted April 11, 2013 incearca un upload. Arata exact aceeasi eroare din imaginea de mai sus. Nici o schimbare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Un motiv de eroare tot trebuie sa ai ..... Ai in root-ul magazinului fisierul error_log ? Daca da il poti redenumi .... ii mai pui ceva in coada .... apoi incearca iar sa faci un upload de imagine .... si vezi ce scrie in noul error_log (redenumirea este necesara ca sa nu stai sa citesti printre miile de erori din vechiul fisier). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Ultima eroare este din 2012: [21-Nov-2012 08:51:59] PHP Fatal error: Uncaught Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [2002] Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) thrown in /home/esanatat/public_html/classes/db/DbPDO.php on line 58 Nu apare nici o eroare noua in fisier. Am incercat in toate felurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 dupa eroare nu ai instalat modulul php-pdo sau lib-pdo mysql-pdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Incearca un upload cu un alt browser. Ai grija la dimensiunea pozei (sa fie macar pana la 100 - 200 KB). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 dupa eroare nu ai instalat modulul php-pdo sau lib-pdo mysql-pdo Nu mai pot sa uploadez o imagine pentru un produs nou, asta este eroarea actuala. A mers fara nici o problema sa uploadez imagini, am cam 80 de produse cu imagini, pana cand brusc nu am mai mers. Este un jpg cu eroarea mai sus. Eroarea postata de mine este ultima si este din error_log. Asta vroiam sa arat ca in log nu apare nici o intrare referitoare la uploadul de imagini. Aparent totul merge bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabin Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Incearca un upload cu un alt browser. Ai grija la dimensiunea pozei (sa fie macar pana la 100 - 200 KB). Am incercat si cu explorer si cu chrome. Dimensiune de 56kb Tot la fel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 dezactiveaza .htaccess si testeaza iar Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcel Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Salut, am dat si eu de eroarea aceea spatamana trecuta, pe langa limita in kb a fisierului mai are inca una pentru dimensiunea in pixeli a imaginii imaginea care incercam sa o urc era de 1500x1500 pixeli, a urcat-o doar dupa ce am micsorat rezolutia imaginii la sub 1000x1000 pixeli in fisierul AdminProductsController.php din folderul controllers/admin/ la linia 3479 apare: 'max_image_size' => $this->max_image_size / 1024 / 1024, in nici un alt fisier din controllers/admin/ nu mai apare max_image_size Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 1024= 1mega poate ai poze peste un mega Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarcel Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 imaginea mea avea ~800kb, in comentariul de aici am gasit solutia si a mers cred ca limita in kb este cea de la linia 2409: $upload_max_filesize = ($upload_max_filesize / 1024) / 1024; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts